KATRYNE: Pop-up voor Utrechts talent in Hoog Catharijne | De Utrechtse Internet Courant KATRYNE: Pop-up voor Utrechts talent in Hoog Catharijne | De Utrechtse Internet Courant

KATRYNE: Pop-up voor Utrechts talent in Hoog Catharijne

KATRYNE: Pop-up voor Utrechts talent in Hoog Catharijne

Utrechts creatief talent heeft vanaf donderdag drie maanden lang een plek in het centrum van Utrecht: de pop-up KATRYNE. Op het centrale plein in Hoog Catharijne wordt het een komen en gaan van muziek, design, kunst & fashion. 

Tijdens elevator sessions kunnen jonge bandjes worden bewonderd, DJ’s vertonen hun kunsten op zaterdag en ook voor vintage kleding en meubels kun je straks bij KATRYNE terecht. Je kunt de nieuwe games spelen, genieten van Utrechtse horeca en kunst kopen van HKU-studenten.

Met dit pop-up initiatief wil Hoog Catharijne bijdragen aan de beleving van het Utrechtse Muziekjaar 2014. Naast de pop-up store zal het winkelcentrum de komende tijd vaker podium worden voor muzikale en culturele activiteiten.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).