Groot Fortnite-evenement in Utrecht met YouTuber Royalistiq | De Utrechtse Internet Courant Groot Fortnite-evenement in Utrecht met YouTuber Royalistiq | De Utrechtse Internet Courant

Groot Fortnite-evenement in Utrecht met YouTuber Royalistiq

Groot Fortnite-evenement in Utrecht met YouTuber Royalistiq
Beatrix Theater. Foto: Robert Oosterbroek
Royalistiq, bekend van YouTube, organiseert samen met het Rode Kruis aankomende vrijdag een Fortnite-evenement in het Beatrix Theater in Utrecht.

Royalistiq, bekend van YouTube, organiseert samen met het Rode Kruis aankomende vrijdag een Fortnite-evenement in het Beatrix Theater in Utrecht.

Het wordt een theatershow voor de fans van Royalistiq, waarin ze hem kunnen ontmoeten, live kunnen zien spelen, maar ook andere bekende YouTubers en verrassende optredens op het podium kunnen verwachten.

Het optreden wordt ook live gestreamd en is te zien via het eigen kanaal van Royalistiq. Alle kaarten voor het evenement zijn uitverkocht.

Helpen

Royalistiq zal tijdens de show al zijn fans oproepen om tijdens het gamen van Fortnite hun teamgenoten te helpen of reviven. Bij het reviven helpt de ene speler een andere gewonde speler tijdens de game. Royalistiq zal de spelers tijdens het evenement uitdagen om juist ook mooie revives te maken en de mooiste revive krijgt prijzen. Hiermee wil Royalistiq jongeren bewust maken van het werk dat het Rode Kruis doet.

Roy Beszelsen alias Royalistiq over de show: “Ik vind het heel bijzonder dat zoveel jongeren mij volgen en ik organiseer graag leuke dingen voor hen. Maar ik zie het als mijn taak om hun ook een boodschap mee te geven; in dit geval wil ik graag het goede werk van het Rode Kruis onder de aandacht brengen. Het Rode Kruis probeert menselijk lijden wereldwijd te verzachten. Ik wil jongeren meegeven dat iedereen hier een bijdrage aan kan leveren: iedereen kan iets voor een ander kan doen. Dat kan ook een klein gebaar zijn. Als je kan, help dan.”

Royalistiq

Onder de naam Royalistiq plaatst Roy Beszelsen vanaf 2015 dagelijks video’s op YouTube, waarin hij zijn game-kunsten vertoont. Hij heeft inmiddels meer dan 600.000 abonnees en maandelijks ruim 14,5 miljoen weergaven.

Het Fortnite-event vindt plaats in het Beatrix Theater in Utrecht.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).