Muzikanten/bands uit Utrecht gezocht! | De Utrechtse Internet Courant Muzikanten/bands uit Utrecht gezocht! | De Utrechtse Internet Courant

Muzikanten/bands uit Utrecht gezocht!

Muzikanten/bands uit Utrecht gezocht!

De SSH biedt studerende muzikanten/bands de kans om hun muziek onder een groter publiek onder de aandacht te brengen. Dit doen zij door videoclips te laten maken van de bouw van studentencomplex Johanna. Dit gebouw wordt het nieuwste  studentencomplex op de Uithof en biedt ruimte aan 655 studentenwoningen.

De Utrechtse videoproducer Pyropix zal de bouw van dit megacomplex vastleggen door filmische hoogstandjes te maken van de ontwikkeling van het pand. Hij heeft echter nog muziek nodig. En zoals gebruikelijk is bij de videoclips van Pyropix zal de muziek verzorgd worden door Utrechtse muzikanten.

Muzikanten kunnen hun songs insturen waarna videoproducer Pyropix deze songs misschien als soundtrack voor de video gebruikt. “Vanzelfsprekend met duidelijke naams- en URL-vermelding om de bands zo goed mogelijk aan de kijkers te presenteren”, laat de producer weten.

Maak jij muziek en zou je het cool vinden als jouw song (geen covers) de aandacht zal krijgen die het verdiend? Dan kan je mailen naar info@pyropix.nl om door de selectie heen te komen!

Hier een voorbeeld van wat je kan verwachten als Pyropix met jouw song en zijn bouwplaats-beelden aan de slag gaat:

4 Reacties

Reageren
 1. Roald

  Utrecht Muziekstad!

 2. JG Krielsen

  Femme Vanille is een Utrechtse band met aardige toontjes. Zie o.a. hun bandcamp: http://femmevanille.bandcamp.com/

 3. Frank B.

  Don King Kong maakt constructief muziek en heeft wel iets met wolkenkrabbers ….

 4. Martijn

  Net een mail gestuurd over Brand Ares. Ben benieuwd.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).