NFF maakt uitreikers Gouden Kalveren bekend | De Utrechtse Internet Courant NFF maakt uitreikers Gouden Kalveren bekend | De Utrechtse Internet Courant

NFF maakt uitreikers Gouden Kalveren bekend

NFF maakt uitreikers Gouden Kalveren bekend

Doutzen Kroes, Jandino Asporaat, Theo Maassen, Kim van Kooten, Matthijs van Nieuwkerk, Reinout Oerlemans, Ilse de Lange, Wilfried de Jong en Katja en Birgit Schuurman; ze komen allen samen op het Gala van de Nederlandse Film. Op deze slotavond van het 32ste Nederlands Film Festival (NFF) worden de Gouden Kalveren uitgereikt, de Grote Prijzen van de Nederlandse film.

Matthijs van Nieuwkerk reikt het Gouden Kalf voor beste Nederlandse film uit. Dit wordt alom gezien als de belangrijkste filmprijs van Nederland. Naast Matthijs van Nieuwkerk zullen onder anderen Kim van Kooten, Reinout Oerlemans, Susan Visser, Wilfried de Jong en Katja en Birgit Schuurman een Gouden Kalf uitreiken. Theo Maassen opent met een filmconference het Gala. De cabaretier/acteur bespreekt de hoogte- en dieptepunten van het afgelopen filmjaar. Het gala wordt muzikaal begeleid door DJ Kypski. Verder staan optredens gepland van Ilse de Lange en het Matangi Kwartet. Ook zal de titelsong van de nieuwe Nederlandse speelfilm ‘Alles is familie’ live worden uitgevoerd door Gers Pardoel.

De 32e editie van het Nederlands Film Festival vindt plaats van 26 september tot en met 5 oktober. Gistermiddag werd in de aanloop naar het festival het gouden kalf op zijn vertrouwde plek aan Lucasbolwerk gezet. Het volledige programma is te vinden op filmfestival.nl of terug te lezen in het NFF Magazine.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).