Nog twee dagen Bios in de Bouwput | De Utrechtse Internet Courant Nog twee dagen Bios in de Bouwput | De Utrechtse Internet Courant

Nog twee dagen Bios in de Bouwput

Nog twee dagen Bios in de Bouwput

Nog twee dagen kunnen bezoekers van het Nederlands Film Festival gratis filmvertoningen zien in de Utrechtse bouwput. Op dit speciale vredesfilmprogramma in het nieuwe gedeelte van Hoog Catharijne zijn vanaf dinsdag al vier films vertoond. Ook vandaag en morgen staan nog voorstellingen gepland. 

Waar overdag bouwvakkers druk aan het werk zijn verandert de nieuwe passage van Hoog Catharijne op 2, 3, 4 en 5 oktober vanaf 20.30 uur ’s avonds in een ‘openluchtbioscoop’ voor zo’n 250 bezoekers. In kader van het Nederlands Film Festival (NFF) kan publiek gratis genieten van verschillende films, Q&A’s met makers en acteurs en krijgt het tevens een sneakpreview van het nieuwe winkelgebied Singelborch (achter het Hoog Brabantplein) in Hoog Catharijne. In samenwerking met de Vrede van Utrecht en Corio vertoont het NFF nog tot en met vrijdag een gevarieerd filmprogramma, van documentaire tot speelfilm, en organiseert het gesprekken die aansluiten bij de idealen uit dat belangrijke internationale verdrag van 1713: respect voor diversiteit, de kracht van kunst en cultuur en internationale samenwerking.

Vanavond valt nog te genieten van de films ‘Fatih’, ‘De 13e man’ en ‘Lief Konijn’. Voor morgen staat ‘Pizzamafia’ nog op het programma. Daarnaast wordt iedere dag ‘Music above fighting’ vertoond, waar Belfast, de grens tussen India en Pakistan en Jeruzalem het decor vormen in deze korte documentaire, die laat zien hoe muziek geschillen slecht waar bommen en gevechten niet toe in staat zijn.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).