Rabo Next Stage: Achter de schermen bij opname videoclip Laat het maar los | De Utrechtse Internet Courant Rabo Next Stage: Achter de schermen bij opname videoclip Laat het maar los | De Utrechtse Internet Courant

Rabo Next Stage: Achter de schermen bij opname videoclip Laat het maar los

Rabo Next Stage: Achter de schermen bij opname videoclip Laat het maar los
INKT heeft haar eerste videoclip opgenomen van hun album: de single Laat het maar los. DUIC was erbij en vroeg hen waar zij geïnspireerd van raakten.

INKT heeft haar eerste videoclip opgenomen van hun album: de single Laat het maar los. DUIC was erbij en vroeg hen waar zij geïnspireerd van raakten.

Deze serie komt tot stand in samenwerking met TivoliVredenburg.

INKT is een muzikaal collectief dat op de Rabo Open Stage in Utrecht is begonnen. In een opleidingstraject bij Rabo Next Stage worden ze vervolgens klaargestoomd voor het echte werk. DUIC volgt INKT op weg naar het weekend van 1 juni. Tijdens dit weekend geven ze niet alleen optredens op Culturele Zondag: Utrecht Centraal maar zullen zij ook hun album presenteren in Cloud Nine in TivoliVredenburg.

DUIC was erbij toen INKT hun debuutalbum opnam in de studio van Kytopia, Utrecht en bij het snijden van de plaat van INKT. Ook waren we bij de workshops van de coaches van Quatuor Danel. Daarnaast volgden we alle artiesten van Rabo Next Stage toen ze inspiratie opdeden bij het Transition Festival.

Rabo Next Stage

Rabo Open Stage is het kleinste podium in TivoliVredenburg. Drie avonden per week genieten de bezoekers van gratis jazz-, pop- en klassieke concerten van aanstormend talent. Zo biedt TivoliVredenburg samen met Rabobank de kans aan veelbelovende acts om podiumervaring op te doen.

Rabo Next Stage is de volgende stap om als jonge muzikant nog beter te worden. Om de deelnemers echt op weg te helpen krijgen zij een half jaar professionele begeleiding van landelijk bekende en succesvolle muziekprofessionals in de genres jazz, pop en klassieke muziek die hen inspireren en verder brengen in hun muzikale carrière. Afgelopen september zijn er weer zeven talentvolle bands en gezelschappen aan de slag gegaan met de coaches.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).