‘Rode Doos’ Leidsche Rijn mogelijk langer open | De Utrechtse Internet Courant ‘Rode Doos’ Leidsche Rijn mogelijk langer open | De Utrechtse Internet Courant

‘Rode Doos’ Leidsche Rijn mogelijk langer open

‘Rode Doos’ Leidsche Rijn mogelijk langer open

De ‘Rode Doos’ langs de snelweg A2 bij Leidsche Rijn blijft mogelijk langer open. Muziekcentrum TivoliVredenburg onderzoekt samen met de gemeente Utrecht en de Stadsschouwburg of de tijdelijke locatie in elk geval tot de zomer van 2016 open kan blijven.

Dat zei Martijn Dekker, commercieel manager van TivoliVredenburg. Een aantal theaterproducenten heeft volgens hem interesse om langlopende producties in het pand te draaien. De Rode Doos werd gebouwd toen muziekcentrum Vredenburg in Utrecht dichtging voor een jarenlange verbouwing. Kortgeleden is muziekcentrum TivoliVredenburg heropend.

Hans Klok

De tijdelijke locatie in Leidsche Rijn gaat hoe dan ook verdwijnen. Het is een tijdelijk gebouw, waarvoor het huurcontract in april 2015 afloopt. Er zijn momenteel geen concerten meer, alleen nog maar shows. Zo trapte goochelaar Hans Klok woensdagavond zijn afscheidstournee af.

In oktober wordt bekend of de Rode Doos een jaar langer open zal blijven.

1 Reactie

Reageren
  1. Utrecht CULTUURSTAD

    Dat geeft maar aan dat er in Utrecht meer theaters mogelijk zijn… Helaas staat dit ding zelfs op de verkeerde plek, jaarbeursplein, zou beter zijn geweest/ centrum leidserijn..of smakelaar veld een nieuw theater voor lang lopende shows..

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).