The Seafood Bar opent maandag de deuren op het Stationsplein in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant The Seafood Bar opent maandag de deuren op het Stationsplein in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

The Seafood Bar opent maandag de deuren op het Stationsplein in Utrecht

The Seafood Bar opent maandag de deuren op het Stationsplein in Utrecht
The Seafood Bar in Utrecht is vanaf maandag open. Het restaurant zit aan het nieuwe Stationsplein. Het is de vierde vestiging van het restaurant en de eerste buiten Amsterdam.

The Seafood Bar in Utrecht is vanaf maandag open. Het restaurant zit aan het nieuwe Stationsplein. Het is de vierde vestiging van het restaurant en de eerste buiten Amsterdam.

Fons de Visscher was 27 jaar visboer in Helmond voordat hij zijn zaak verkocht. Zes jaar geleden verruilde hij samen met zijn vrouw Brabant voor Amsterdam. In Amsterdam opende de familie in 2012 haar eerste restaurant, dat goed werd ontvangen.

Na dit restaurant leek de opening van een tweede en derde vestiging een logische stap. De Visscher: “De keus voor Utrecht CS was eenvoudig. Onze gasten komen uit het hele land en dit is het meest bereikbare punt van Nederland. Het is het drukste station, de grootste fietsenkelder, en heeft ook nog eens 2000 parkeerplaatsen. Er is vooral fastfood, maar weinig plekken waar je rustig kan zitten. Onze focus op topkwaliteit eten en vriendelijke bediening zal een aangename toevoeging zijn.”

7 Reacties

Reageren
  1. Benya

    Welkommmmmm, beetje kwaliteit is prima!

  2. Lin

    Fijn restaurant maar ik denk dat de prijzen de Utrechter niet zal bevallen. Maar gelukkig is het tij al geruime tijd aan het keren in Utrecht dus hoop dat ze succesvol zijn.

  3. Berend

    Blijft een vreemde ontwikkeling dat eettentjes zichzelf massaal ‘bar’ noemen.

  4. Ton

    Vanavond gegeten. En inderdaad hele attente bediening en prima eten. En de prijs, ach, het is maar hoe duur je het maakt. Mooie aanwinst voor het stationsgebied.

  5. Katja

    Kreeft wordt levend gekookt, wat een aanwinst !?

  6. JdV

    @Katja: Hoe kook je een halve kreeft levend?

  7. Bisou

    Heerlijk gegeten ! Prijs is ook geweldig. Je kunt er al een heerlijke fish en chips bestellen vanaf 12 euro! Wat een ambiance en personeel is ook heel vriendelijk….

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).