‘Studio Stekker’ trekt over drie weken in bij Kyteman | De Utrechtse Internet Courant ‘Studio Stekker’ trekt over drie weken in bij Kyteman | De Utrechtse Internet Courant

‘Studio Stekker’ trekt over drie weken in bij Kyteman

‘Studio Stekker’ trekt over drie weken in bij Kyteman

Colin Benders, de nieuwe huurder van het voormalige Tivoli-pand aan de Oudegracht, krijgt deze maand een week lang bezoek van een internationaal, muzikaal gezelschap. De artiesten van ‘Studio Stekker’ trekken 21 juli bij hem in voor een muzikaal project dat een week later tijdens het festival ‘Stekker in het Park’ ten gehore wordt gebracht.

Het is de tweede editie van Studio Stekker. “Met de succesvolle samenwerkingen en resultaten van vorig jaar nog vers in het geheugen kan het met deze imponerende lijst van deelnemers dit jaar niet anders dan een waardige opvolger worden,” laat de organisatie weten.

Stekker in het Park 2013. Foto: Mo Barends
Stekker in het Park 2013. Foto: Mo Barends

Op zaterdag 26 juli komt Studio Stekker tot een bijzonder einde op Stekker in het Park, waar de bezoekers de resultaten van de studioweek te horen krijgen. Stekker in het Park vindt plaats in het Park Voorveldse Polder, aan de rand van Utrecht.

De namen die meewerken aan Studio Stekker in het nieuwe Kytopia zijn: Carl Craig, Octave One, Midnight Operator, Stimming, Francesco Tristano, The Mole, Johannes Brecht, Wa Wu We, Afromaniac, Bajka, Junior Boys, Rangleklods, Delhia de France, Douglas Greed, Krause Duo, Alixander III, Iron Galaxy, Lydmor, Stekker’s eigen Pitto en Colin Benders zelf.

1 Reactie

Reageren
  1. BozeWolf

    Gaaf! Carl Craig en Octave One! Dat zijn niet de minste. Of eigenlijk: de meeste!

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).