TivoliVredenburg geeft creatievelingen de kans om een clubavond te organiseren in De Helling | De Utrechtse Internet Courant TivoliVredenburg geeft creatievelingen de kans om een clubavond te organiseren in De Helling | De Utrechtse Internet Courant

TivoliVredenburg geeft creatievelingen de kans om een clubavond te organiseren in De Helling

TivoliVredenburg geeft creatievelingen de kans om een clubavond te organiseren in De Helling

TivoliVredenburg gaat enthousiaste creatievelingen de mogelijkheid bieden om een drie maandelijkse clubavond te organiseren in De Helling. Mensen kunnen hun idee tot en met 25 augustus opsturen. Uit alle inschrijvingen wordt het beste plan gekozen. Eind oktober gaan de clubavonden van start.

Met dit concept wil TivoliVredenburg creatieve partijen de kans bieden om het Utrechtse nachtleven te verrijken. TivoliVredenburg heeft altijd veel energie gestoken in langdurige samenwerkingen en heeft sinds de komst van het nieuwe gebouw meer ruimte gecreëerd om nieuwe partners hiervan te laten genieten.

1000 euro

Naast financiële ondersteuning – 1000 euro per clubavond – zal TivoliVredenburg ook helpen met de  organisatorische aspecten om de nieuwe partijen goed op weg te helpen. Wat moet je doen als je een leuk idee hebt voor een clubavond? Zet in één A4 wie je bent, wat je concept precies inhoudt en waarom jouw concept relevant is. Maak een begroting van maximaal 1000 euro uiteengezet in een programmering, het decor en de marketingkosten. Stuur dit plan op naar Pieter Jansen (pieter.jansen@tivolivredenburg.nl). De inschrijving staat open tot en met 25 augustus.

1 Reactie

Reageren
  1. Martin van Heusden

    ‘TivoliVredenburg heeft altijd veel energie gestoken…’ Pardon, het gebouw is pas sinds juni 2014 geopend.
    Of schuilt achter deze ‘fout’ dat ‘TivoliVredenburg’ eigenlijk gewoon het verlengde is van popcentrum ‘Tivoli’ ooit aan Odegracht en dat jazz en klassiek er maar een beetje bijhangen? Het stinkt er wel naar.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).