Utrecht is weer een festival rijker: Woodlum | De Utrechtse Internet Courant Utrecht is weer een festival rijker: Woodlum | De Utrechtse Internet Courant

Utrecht is weer een festival rijker: Woodlum

Utrecht is weer een festival rijker: Woodlum

EKKO en The Village Coffee & Music bundelen hun krachten en gaan samen het Woodlum festival organiseren op het monumentale Molenerf de Ster, in Lombok. Het festival, met het beste van americana, blues en rock ‘n’ roll vindt plaats op zaterdag 14 juni 2014 in het kader van het Utrecht Muziekjaar 2014.

Zeven acts verdeeld over twee podia sieren de muziekprogrammering, waarvan drie bands reeds bevestigd zijn Reverend Shine Snake Oil Co., July Talk en Wolf in Loveland. De komende periode zal de rest van de programmering bekend worden gemaakt.

Ook de horeca zal aansluiten bij het profiel van Woodlum. Denk aan lokaal gebrouwen bier, goed eten en streekproducten. Uiteraard schenkt The Village de koffie en presenteren ze voor het eerst hun prijswinnende hamburger.

 

Reverend Shine Snake Oil Co

July Talk

Wolf in Loveland

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).