Utrechter Herman van der Zandt vervangt Van Nieuwkerk bij Top 2000 a gogo Utrechter Herman van der Zandt vervangt Van Nieuwkerk bij Top 2000 a gogo

Utrechter Herman van der Zandt vervangt Van Nieuwkerk bij Top 2000 a gogo

Utrechter Herman van der Zandt vervangt Van Nieuwkerk bij Top 2000 a gogo
Utrechter Herman van der Zandt gaat de Top 2000 a gogo presenteren. Hij vervangt Matthijs van Nieuwkerk die vanwege een artikel in de Volkskrant over zijn gedrag bij onder meer De Wereld Draait Door moest stoppen.

Utrechter Herman van der Zandt gaat de Top 2000 a gogo presenteren. Hij vervangt Matthijs van Nieuwkerk die vanwege een artikel in de Volkskrant over zijn gedrag bij onder meer De Wereld Draait Door moest stoppen.

Van der Zandt kennen we onder andere van het NOS Journaal, Studio Sport en Met het Mes op Tafel. Top 2000 a gogo is een televisieprogramma waarin wordt gesproken over de liedjes die in de lijst van Radio 2 voorbijkomen. Vaste kompaan van de presentator is muziekkenner Leo Blokhuis.

De Top 2000 begint op 24 december en het televisieprogramma start twee dagen later. Stemmen op de ‘lijst der lijsten’ kan vanaf 1 tot en met 7 december.


Ken jij de verhalen achter de Utrechtse horeca uit de 20e eeuw? Arjan den Boer en Ton van den Berg hebben samen een boek over de verdwenen horeca uit deze periode gemaakt en dat is nu te bestellen in de DUIC shop! Bestel hier een exemplaar in de voorverkoop.

12 Reacties

Reageren
 1. leo

  Utregter uit Breda

 2. W

  Prima vervanger voor Matthijs!
  Want niet iedereen kan Matthijs vervangen!
  Met het mes op tafel doet Herman ook heel goed!

 3. Wil

  @leo: lekker boeie waar z’n wieg heeft gestaan! Ben jij er zo een die vindt dat je pas Utrechter bent als je wieg hier ook stond?

 4. Exces

  Overigens komt Herman uit Breda (meen ik) en is dus geen Utrechter. Hij woont hier wel al een tijdje. Zijn kinderen zijn wel Utrechters.

 5. arbeider

  Top presentator, viel tijdens de ploegenpresentatie vd Tour de France in Utreg op het laatste moment in,en deed dat uitstekend.

 6. jos Stelling

  Utrecht is de meest noordelijke stad van Brabant.
  Een tv-man die zichzelf niet serieus neemt: een zeldzaamheid en dus een geweldige keus..

 7. Utrechtsch

  Heerlijke vent. Kijk uit naar de top2k dit jaar!

 8. H Verstraete

  Heel saai is deze man, de tweede Philip Frederiks. Meer een mannetje voor een “intelligente” kwis.

 9. Ton

  Houd eens op Leo en Exces
  Ooit en ergens waren er gedetailleerde regels en wetten die bepaalden tot welke groep (‘ras;, ‘stand’, ‘kaste’, ‘etniciteit’) je je mocht of moest(!) rekenen. Aan de hand van de herkomst van je (over)grootouders en hun wieg; 3 van de 8 of 4 van de 8, enz. enz.
  Herman is gewoon Herman; net zo uniek en eenmalig als jullie zelf.

 10. WvR

  @Ton:
  Zieligheid kent geen tijd.
  Sommigen hebben nu eenmaal niks anders om hun bestaan enige glans te geven.

 11. Nina

  Als je bij de gemeente Utrecht staat ingeschreven ben je Utrechter, volgens mij. We betalen allemaal evenveel gemeentelijke belastingen nl.

  Fijn dat onze Herman het overneemt.

 12. W

  Leuk Herman, succes! Dat Utrechtse accent komt vanzelf.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).