Winter in Utrecht: ijsbaan op de Neude | De Utrechtse Internet Courant Winter in Utrecht: ijsbaan op de Neude | De Utrechtse Internet Courant

Winter in Utrecht: ijsbaan op de Neude

Winter in Utrecht: ijsbaan op de Neude
Over enkele weken, op zes december, begint de winter al op de Neude. Het plein wordt omgetoverd tot Winterplaza Utrecht, met een echte ijsbaan.

Over enkele weken, op zes december, begint de winter al op de Neude. Het plein wordt omgetoverd tot Winterplaza Utrecht, met een echte ijsbaan.

Rond de ijsbaan staan onder andere een wintercafé met verwarmd terras, een poffertjeskraam, kindercarroussel en chalets in kerstsfeer. De ijsbaan en horeca zullen dagelijks open zijn. In de winterse horeca op het plein kan gegeten en gedronken worden.

Winter Utrecht

Winterplaza Utrecht is onderdeel van Winter Utrecht. Winter Utrecht bundelt alle grote en kleine evenementen in de Domstad die in de winter plaatsvinden. Met meer dan 100 activiteiten is deze editie drukker dan ooit.

Een greep uit de agenda van Winter Utrecht: de intocht van Sinterklaas, Het huis van Sinterklaas, Smartlappenfestival Utrecht, winterse tentoonstellingen & rondleidingen, China Light Utrecht, Winter Circus Utrecht, Winter Station, winterse rondvaarten, Disney on Ice, Winterplaza, extra koopavonden en meer dan 10 kerstmarkten

Ook vindt van 12 t/m 14 december de “Kerstmarkt” plaats, waarbij de gehele binnenstad van Utrecht in winterse sferen te bewonderen is. Op het programma staan onder andere de ijsbaan op de Neude, de Zelfgemaakte Kerst Markt en De Streekmarkt op de Mariaplaats.

3 Reacties

Reageren
  1. Ties

    Cliché…

  2. Luuk Upuuk

    Ben benieuwd of alle benodigde vergunningen wel aanwezig zijn en wie die dan goedgekeurt heeft. Ik vermoed dat in de ivoren toren de nodige oogjes dichtgeknepen worden.

  3. Vol van Smaak

    En vergeet Vol van Smaak op het Domplein niet! 11,12 en 13 december!

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).