DUIC in 2020 | De Utrechtse Internet Courant DUIC in 2020 | De Utrechtse Internet Courant

Pagina: DUIC in 2020

DUIC in 2020

In ‘DUIC in 2020’ blikken we in 12 maanden terug op 2020. Met nieuwe beelden en aanvullende verhalen. We duiken de archieven in en gaan op zoek naar de rode draad.

Dag in dag uit is DUIC bezig met Utrecht. De bewoners, de ontwikkelingen, de uitdagingen, de gebeurtenissen, de ondernemers en de politiek. We volgen onze stad en maken het nieuws. 2020 is een uniek jaar. Corona laat in alle wijken en lagen van de stad diepe sporen na, maar er gebeurde meer. Veel meer.

DUIC in 2020: het jaar in woord en beeld

DUIC maakt voor het eerst een groots jaaroverzicht. Een boek, zo’n 175 pagina’s, over Utrecht, de stad en haar inwoners. Met de beste fotografie en de verhalen die 2020 vorm hebben gegeven. Wat gebeurde er in die 12 maanden? Welke Utrechters kwamen in het nieuws? Welke ondernemers maakten het verschil? Wat typeert afgelopen jaar? Het is te zien en lezen in DUIC in 2020.

 

Het boek wordt een portret van Utrecht. We kijken naar de rode draad maar laten ook de noemenswaardige incidenten zien. Het jaaroverzicht toont het tijdsbeeld van de stad zoals DUIC dat afgelopen maanden dag in en dag uit heeft geschetst. Het wordt onze blik op Utrecht in 2020, voor onze lezers, voor de inwoners van Utrecht, voor de stad. Een boek dat je als Utrechter in de kast moet hebben. Een boek dat een tijdsbeeld geeft van de stad. Een boek waarin je leest waar het afgelopen jaar over is gegaan.

Voordekunstupdate:

Met de indrukwekkendste verhalen en mooiste foto’s van afgelopen jaar hebben we het boek DUIC in 2020 naar de drukker gestuurd. Naast de dagelijkse nieuwsvoorziening en de tweewekelijkse krant hebben we een prachtig boek kunnen maken van bijna 200 pagina’s dat een tijdsbeeld geeft van Utrecht in 2020.

We zijn er erg trots op, en nu is het afwachten tot de drukker helemaal klaar is! Lees hieronder de verwachte planning.

Planning

Volgens de planning worden de boeken op 29 januari bij de redactie van DUIC afgeleverd.

Verzending boeken

Heb jij gekozen voor de tegenprestatie inclusief verzending? Zodra wij de boeken geleverd krijgen starten we meteen met de verzending. Je kunt het boek in de eerste week van februari thuis op de deurmat verwachten.

Niet thuisgestuurd, maar het boek ophalen

Diegene die hebben gekozen voor de optie om het boek zelf op te halen; dat kan vanaf maandag 1 februari.

Locatie: restaurant Camping Ganspoort

Adres: Helling 87 in Utrecht

Tijden: ma t/m vrij 08:00 tot 20:00 uur, za/zo 10:00 tot 20:00 uur

Op deze locatie staat buiten een afhaalbalie, waar je veilig en op afstand jouw boek kunt afhalen.

Toch nog vragen over de verzending of het afhalen van het boek? Dan kun je mailen naar uitgeverij@duic.nl.

Vrienden van DUIC

Wil je naast deze crowdfunding DUIC financieel en moreel steunen? Dat kan door Vriend van DUIC te worden. Als vriend ontvang je tal van voordelen. Je ontvangt jaarlijks het terugblik boek ‘DUIC in …’. Verder heb jij voorrang op verschillende Utrechtse activiteiten, krijg je exclusief toegang tot debatten, een meet & greet met de redactie van DUIC et cetera.

Je kunt ook Vriend+ worden en jij ontvangt 23x per jaar de DUIC-krant in de brievenbus.

Over DUIC

De Utrechtse Internet Courant (DUIC)  brengt sinds 2011 Utrechts nieuws. Nieuws voor ondernemers, cultuurnieuws, politiek nieuws en opmerkelijk nieuws. Nieuws voor Utrechters.

Naast het dagelijkse online nieuws brengt DUIC ook twee keer per maand een papieren editie uit. Deze krant vol achtergrondverhalen, interviews en reportages, is op ruim 500 locaties gratis af te halen en inmiddels een begrip in onze stad en omstreken. Ook online te lezen via Issuu.com/duic.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze websiteInstagramTwitterFacebookYouTube en LinkedIn.