DUIC in 2020 | De Utrechtse Internet Courant DUIC in 2020 | De Utrechtse Internet Courant

Pagina: DUIC in 2020

DUIC in 2020

In ‘DUIC in 2020’ blikken we in 12 maanden terug op 2020. Met nieuwe beelden en aanvullende verhalen. We duiken de archieven in en gaan op zoek naar de rode draad.

Dag in dag uit is DUIC bezig met Utrecht. De bewoners, de ontwikkelingen, de uitdagingen, de gebeurtenissen, de ondernemers en de politiek. We volgen onze stad en maken het nieuws. 2020 is een uniek jaar. Corona laat in alle wijken en lagen van de stad diepe sporen na, maar er gebeurde meer. Veel meer.

DUIC in 2020: het jaar in woord en beeld

DUIC maakt voor het eerst een groots jaaroverzicht. Een boek, zo’n 175 pagina’s, over Utrecht, de stad en haar inwoners. Met de beste fotografie en de verhalen die 2020 vorm hebben gegeven. Wat gebeurde er in die 12 maanden? Welke Utrechters kwamen in het nieuws? Welke ondernemers maakten het verschil? Wat typeert afgelopen jaar? Het is te zien en lezen in DUIC in 2020.

Nog geen boek, maar toch al een cadeautje onder de kerstboom?

Het boek verschijnt net na de feestdagen, eind januari. Wil je dit unieke naslagwerk tóch al iemand cadeau doen, vraag dan via deze link de speciale cadeaukaart aan. Dan zorgen wij dat er iets moois naar je toekomt voor onder de kerstboom. Let op, aanvragen van de cadeaukaart is geen aanvraag voor het boek DUIC in 2020. Dat doe je via deze voordekunst pagina. Zie de tegenprestaties aan de rechterkant.

Het boek wordt een portret van Utrecht. We kijken naar de rode draad maar laten ook de noemenswaardige incidenten zien. Het jaaroverzicht toont het tijdsbeeld van de stad zoals DUIC dat afgelopen maanden dag in en dag uit heeft geschetst. Het wordt onze blik op Utrecht in 2020, voor onze lezers, voor de inwoners van Utrecht, voor de stad. Een boek dat je als Utrechter in de kast moet hebben. Een boek dat een tijdsbeeld geeft van de stad. Een boek waarin je leest waar het afgelopen jaar over is gegaan.

Duik je mee?

Als nieuwsmedium voor en door Utrechters werken wij voor veel van onze verhalen samen met onze lezers. Ook voor deze uitgave gaan we graag die samenwerking aan. Daarom starten we via Voordekunst een crowdfund-actie om dit boek tot stand te kunnen brengen. Met het opgehaalde bedrag kunnen wij de productiekosten betalen. Het boek zal 240 x 300 mm zijn en ongeveer 175 pagina’s tellen. Naar verwachting zal het boek – bij een succesvolle actie – eind januari 2021 verschijnen. En dus terug kunnen blikken op héél 2020.

Deze crowdfunding is dè kans om jouw eigen exemplaar vast te bestellen. Wij zijn met elke donatie heel erg blij, daarom doen we er graag iets voor terug. Zie de tegenprestaties bij de donaties rechts.

Vrienden van DUIC

Wil je naast deze crowdfunding DUIC financieel en moreel steunen? Dat kan door Vriend van DUIC te worden. Als vriend ontvang je tal van voordelen. Je ontvangt jaarlijks het terugblik boek ‘DUIC in …’. Verder heb jij voorrang op verschillende Utrechtse activiteiten, krijg je exclusief toegang tot debatten, een meet & greet met de redactie van DUIC et cetera.

Je kunt ook Vriend+ worden en jij ontvangt 23x per jaar de DUIC-krant in de brievenbus.

Over DUIC

De Utrechtse Internet Courant (DUIC)  brengt sinds 2011 Utrechts nieuws. Nieuws voor ondernemers, cultuurnieuws, politiek nieuws en opmerkelijk nieuws. Nieuws voor Utrechters.

Naast het dagelijkse online nieuws brengt DUIC ook twee keer per maand een papieren editie uit. Deze krant vol achtergrondverhalen, interviews en reportages, is op ruim 500 locaties gratis af te halen en inmiddels een begrip in onze stad en omstreken. Ook online te lezen via Issuu.com/duic.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze websiteInstagramTwitterFacebookYouTube en LinkedIn.