Berenschot verhuist van de Europalaan naar Papendorp | De Utrechtse Internet Courant Berenschot verhuist van de Europalaan naar Papendorp | De Utrechtse Internet Courant

Berenschot verhuist van de Europalaan naar Papendorp

Berenschot verhuist van de Europalaan naar Papendorp
Berenschot aan de Europalaan. Foto: Google 3D
Het organisatieadviesbureau Berenschot verhuist van de Europalaan naar Papendorp. In de zomer van 2020 moet de verhuizing gereed zijn.

Het organisatieadviesbureau Berenschot verhuist van de Europalaan naar Papendorp. In de zomer van 2020 moet de verhuizing gereed zijn.

Berenschot zit sinds de eeuwwisseling in het gebouw op de hoek van het Europaplein. Het organisatieadviesbureau wilde in Utrecht blijven en heeft al sinds 1971 de hoofdvestigingslocatie in de stad.

“Met ruim 250 adviseurs, die zich voor opdrachten door heel Nederland begeven, is de centrale ligging van Utrecht bij uitstek geschikt”, zegt directievoorzitter Hans van der Molen.

Het nieuwe pand is in kantorencomplex Life in Papendorp. Van der Molen: “Life voldoet in vele opzichten aan die criteria. Vanwege de voorgenomen ontwikkelplannen van de gemeente in Papendorp zal de wijk bovendien enorm aan levendigheid winnen, wat de keuze voor Life als nieuwe locatie nog aantrekkelijker maakte.”

Berenschot is een onafhankelijk organisatieadviesbureau met 350 medewerkers wereldwijd. Het bureau werkt al 80 jaar voor opdrachtgevers in de publieke sector en het bedrijfsleven.

Life in Papendorp

2 Reacties

Reageren
  1. Massegast

    En als de economie inzakt kan de Berenschot-toren voor appartementen verbouwd worden. De Merwede-kanaalzone krijgt er ahw nog een project bij.

  2. Herman

    Blablabla….
    Dat huidige pand id natuurlijk ook prima te gebruiken. Alleen zitten ze daarvan sinds voor de crisis en dus hoge huur.
    Nieuwe zal stuk goedkoper zijn. Prima natuurlijk, zeg dat dan ook.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).