Burgemeester bracht op Koningsdag een ‘warm welkom’ aan 100 expats | De Utrechtse Internet Courant Burgemeester bracht op Koningsdag een ‘warm welkom’ aan 100 expats | De Utrechtse Internet Courant

Burgemeester bracht op Koningsdag een ‘warm welkom’ aan 100 expats

Burgemeester bracht op Koningsdag een ‘warm welkom’ aan 100 expats

Hoewel het weer een écht warm welkom niet toeliet, werden zo’n 100 expats gisteren feestelijk ontvangen in restaurant Oudaen. Burgemeester Jan van Zanen zorgde hier op Koningsdag voor. 

Hij deed dit bij het eerste Royal Welcome Event dat plaats vond op initiatief van de International Talent Community Utrecht (ITCU). Het evenement is onderdeel van het welkomstprogramma waarin nieuwkomers welkom worden geheten door bestuurders, sporters en culturele iconen uit de Utrechtse regio.

De ITCU heeft als doel internationaal talent aan te trekken en te behouden voor de provincie Utrecht. “Wil je al deze talenten en hun familieleden aan de regio binden, dan moet je ze een warm welkom geven en alle faciliteiten bieden om hier op sociaal en economisch gebied zo goed mogelijk te integreren”, zegt Ron Stoop, namens Economic Board Utrecht kwartiermaker voor de International Talent Community.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).