DUIC introduceert Trude Maas-De Brouwer | De Utrechtse Internet Courant DUIC introduceert Trude Maas-De Brouwer | De Utrechtse Internet Courant

DUIC introduceert Trude Maas-De Brouwer

DUIC introduceert Trude Maas-De Brouwer

Vanaf vandaag zal Trude Maas-De Brouwer, voorzitter van de Utrecht Development Board (UDB), iedere twee weken een blog verzorgen op DUIC. Als onafhankelijke adviesraad wil de UDB de stad Utrecht helpen om haar potentieel ten volle te realiseren. De samenwerking tussen lokale leiders, gemeente en bedrijfsleven is daarbij cruciaal. UDB zal die samenwerking bevorderen en waar mogelijk versnellen. Met nieuwe invalshoeken en verfrissende ideeën. 

De UDB bestaat uit veertien sterke Utrechtse mensen met een hart voor de stad. Onder hen Naoul Dinia (directeur/eigenaar communicatiebureau Novodor BV, gespecialiseerd in diversity marketing), Jeroen Hermkes (Utrechts kunstenaar), Rien Nagel (algemeen directeur Rabobank Utrecht e.o.) en Viktor Wijnen (managing director Dutch Game Garden). In de publicatie ‘De Rooie Droath: wat U met Utrecht verbindt’ belicht de UDB haar visie. Zo probeert de UDB te komen tot een samenhangende visie op de toekomst van Utrecht. En tot slagkracht in realisatie.

Wat is Utrecht nu Echt, of beter: wat wil Utrecht Echt zijn over vijf of tien jaar? De UDB vindt dit een essentiële vraag. Met grote overtuiging stelt de UDB dat de kwaliteit van de (deel)plannen in de stad en een correcte besluitvorming hierover, echt niet kunnen zonder een heldere visie voor de lange termijn en een strategie over hoe die ontwikkeling in gang te zetten. Dat toekomstbeeld heeft een gezamenlijk einddoel, is herkenbaar, inspireert, nodigt uit om kennis te delen en verbindt partijen en markten in de stad zodat innovatie en synergie loskomen.

U vindt de eerste blog van Trude Maas-De Brouwer vandaag elders op onze website.

1 Reactie

Reageren
  1. han hartogs (lid BewonersPlatformOvervecht)

    prima intenties van UDB, maar waarom zo’n vreselijke naam. Gaf onze moedertaal niet voldoende mogelijkheden /
    De ‘gewone man ‘ wordt hierdoor eerder afgestoten dan aangetrokken.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).