Gebroeders Kippersluis heropenen supermarkt onder eigen naam | De Utrechtse Internet Courant Gebroeders Kippersluis heropenen supermarkt onder eigen naam | De Utrechtse Internet Courant

Gebroeders Kippersluis heropenen supermarkt onder eigen naam

Gebroeders Kippersluis heropenen supermarkt onder eigen naam

De ondernemers Martin en Tom van Kippersluis hebben donderdag hun voormalige Super de Boer-winkel aan de Biltstraat in Utrecht heropend onder de naam Supermarkt Kippersluis. De broers Van Kippersluis stonden op de rol om met hun Super de Boer over te gaan naar C1000, maar hadden daar zelf andere gedachten over. ‘We wilden weer gaan ondernemen zoals we vanuit vroeger gewend zijn.’  

Volgens een uitgebreid artikel in de Levensmiddelenkrant is de winkel in Utrecht volledig op de schop gegaan. Door het gebruik van houten kistjes en betimmering, muurtjes met metrotegeltjes en veel manden, hebben de versafdelingen een frisse uitstraling gekregen. De supermarkt wil met elke afdeling onderscheid bieden: goede en goedkope kruidenierswaren en een dieper en beter versassortiment dan de gemiddelde servicesupermarkt. Dat gebeurt onder andere met een eigen bakkerij, het concept Painpadour. Daarnaast is er ook een ambachtelijke slagerij en een aparte visleverancier. Onder eigen naam gaat de winkel het prijspeil van Jumbo en C1000 volgen.

Supermarkt Kippersluis wordt beleverd door groothandel Boon, die de formule tevens voorziet van een ict-omgeving en daarnaast toegang biedt tot Superunie. Daarmee kan worden aangehaakt bij de landelijke spaaracties van Superunie. Naast hun winkel in Utrecht wijzigden de broers Kippersluis ook de formule van hun vestiging in Amersfoort.

1 Reactie

Reageren
 1. Hans Peek

  Naar aanleiding van de berichten in de media: wij hebben ervaring met supermarkt-fraudezaken (o.m. Laurus).
  U kunt vrijblijvend met ons kennismaken; wij zitten ‘om de hoek’.
  Sterkte.

  Met vriendelijke groet,

  Hans Peek

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).