Grote H&M naar Leidsche Rijn Centrum | De Utrechtse Internet Courant Grote H&M naar Leidsche Rijn Centrum | De Utrechtse Internet Courant

Grote H&M naar Leidsche Rijn Centrum

Grote H&M naar Leidsche Rijn Centrum
Indruk van de H&M in Leidsche Rijn Centrum
Modeketen H&M gaat een grote winkel openen in Leidsche Rijn Centrum. H&M wordt hiermee na Jumbo de tweede grote winkel die zijn intrek neemt in het nieuwe stadscentrum.

Modeketen H&M gaat een grote winkel openen in Leidsche Rijn Centrum. H&M wordt hiermee na Jumbo de tweede grote winkel die zijn intrek neemt in het nieuwe stadscentrum.

De winkelruimte gaat 2.150 vierkante meter over twee verdiepingen beslaan en komt te liggen aan het Hof van Bern. Aan dit hof moeten internationale modeketens ruim vertegenwoordigd gaan worden.

In Leidsche Rijn moeten uiteindelijk 100.000 mensen komen te wonen. Vanaf het derde kwartaal in 2017 zal Leidsche Rijn Centrum opgeleverd gaan worden.

Gekoppelde berichten

3 Reacties

Reageren
 1. herman

  Dat wordt me even wat daar!

  Een Jumbo XXL
  Een H&M XXL
  Een parkeergarage XXL

  Daarnaast leegstand XXXXXL

  Onvoorstelbaar dat ze daar maar door blijven gaan, op korte afstand heb je Kanaleneiland, Overvecht, Bisonspoor, HC, Woerden, The Wall en nog een paar oude binnensteden. En tenslotte natuurlijk internet.

  Wie heeft nu nog behoefte aan nog meer van hetzelfde terwijl er al teveel is?

 2. .

  Herman@

  Waarschijnlijk woon jij niet in leidsche Rijn maar ik wel:) en ik kan je nu al zeggen dat het wel fijn is dat we iets in de buurt hebben een grote winkelcentrum brengt wat meer leven in leidsche rijn, daarnaast is het toch allemaal vrij ver om even naar de winkelcentrum te gaan bijvoorbeeld naar Kanaleneiland of Overvecht of de stad Utrech. Ben je gauw al een 20 minuutjes onderweg;)

 3. Mia Amram

  Fijn voor omwonenden dat je een grote supermarkt in de buurt hebt maar voor de rest is het nog maar de vraag hoe rendabel het wordt voor winkeliers om je daar te vestigen. Er is een groot overschot aan meters winkeloppervlakte, een al te dominante aanwezigheid van ketens, we kunnen het met z’n allen maar 1x uitgeven dus de Gemeente Utrecht doet misschien aan wensdenken als ze denkt dat dit zoveelste winkelcentrum een succes gaat worden.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).