Horecazaak aan de Steenweg in Utrecht die wafels verkocht in de vorm van geslachtsdelen failliet Horecazaak aan de Steenweg in Utrecht die wafels verkocht in de vorm van geslachtsdelen failliet

Horecazaak aan de Steenweg in Utrecht die wafels verkocht in de vorm van geslachtsdelen failliet

Horecazaak aan de Steenweg in Utrecht die wafels verkocht in de vorm van geslachtsdelen failliet
Horecazaak Zizi Love aan de Steenweg in hartje Utrecht is failliet. De onderneming ging iets meer dan een jaar geleden open en verkocht wafels in de vorm van geslachtsdelen.

Horecazaak Zizi Love aan de Steenweg in hartje Utrecht is failliet. De onderneming ging iets meer dan een jaar geleden open en verkocht wafels in de vorm van geslachtsdelen.

Het faillissement is afgelopen dinsdag door de rechtbank uitgesproken. De zaak heeft de deuren gesloten. De wafels, die bedekt werden met verschillende toppings, hadden namen als Gold digger, Sugar mommy, Creampie en Sexy caramel.

Aan de Steenweg 50, waar de zaak gevestigd zit, hebben de afgelopen jaren meerdere ondernemingen gezeten. In 2016 zat hier nog Essies Chicken & Fries, vervolgens horlogemerk Bering, toen bubble tea bar Piichi en vorig jaar opende Zizi Love.

23 Reacties

Reageren
 1. W

  Haha de steenweg! Wat een trieste bende!

 2. Binnenstadbewoner

  Gewoon een woning van maken … .

 3. Statler

  Wafels in de vorm van geslachtsdelen? Ooit, lang geleden, toen de schepen van hout en de mannen van ijzer waren had de Steenweg nog enige allure.

 4. Claire Obscur

  Ik vind uiteindelijk al die aanplakbiljetten van te huur te huur te huur eigenlijk ook veel mooier. Vergane glorie deze “winkelstraat”.

 5. Alex

  Sja vrijwel elke zaak aan de steenweg gaat failliet. Dit is nieuws omdat? Ze lekker lgtbq achtig doen? Go woke go broke

 6. Peter van Zoest

  Oh, en nou komt er zeker ‘n bubble tea-zaakje in. Dat is dan over een jaar weer foetsie. Enz. enz. enz.

 7. JdV

  O nee, wat een vreselijke verschraling van het winkelaanbod in Utrecht. Hoe moeten we nu verder nu we geen wafels (met nutella?) kunnen kopen. Proest.

 8. Mark

  Wat een verlies voor de stad!

 9. Boogschutter

  Wat lullig nou voor deze zaak. Maar ja, het zijn slappe tijden za’k maar zeggen.

 10. Toby

  de steenweg is echt een sneue straat geworden. Idd woningen hier en meer groen en bankjes zou een hoop kunnen veranderen. Jammer dat niemand dit wil zien lijkt het wel

 11. Pee

  @Statler
  Dat was in de tijd van de houten gulden.

 12. Bart van Dam

  Echt gek dat niemand 5,50 over had voor een halve wafel met wat smakeloze versiering. Als er dat al niet meer waarderen

 13. @Statler

  Je bedoelde zeker toen Jezus nog een kramtenwijk had en de dode zee nog gewoon aan een ongeneeslijke ziekte leed.

 14. Statler

  @Pee
  👍

 15. Pragmatist

  Een winkel voor schaamteloze degenerates. Zal niet gemist worden.

 16. Herman

  Gelukkig, dit soort wansmaak kan echt niet.
  Zie ook in winkels als so low al seksspeeltjes, net als die pluche geslachtsdelen die je op de kermus kan winnen.
  Belachelijk moet dit normaal worden?

 17. Blaag

  Het probleem dat dit soort Amsterdam-toestanden op de Steenweg komen, zijn natuurlijk de belachelijke hoge huurprijzen door het vastgoedveld vastgesteld (geen zinnige ondernemer die daar wil zitten) en de vastgoediegenaren die niet zo moeilijk doen over witwaspraktijken en hun huurders niet zo grondig checken; als het geld maar binnenkomt

  De ketens trekken massaal naar Hoog Catherijne. Die worden gelokt door Kleppierre (met speciale acties en lobbypraktijken), die die ketens graag wil binnenharken en ze zitten daar op een enorme zichtlocatie, reizigers worden immers gedwongen via nudging om via HC naar het centrum te lopen vanuit het station. Het gaat de ketens daar nog niets eens om quite te spelen of winst te maken, het gaat ze daar om zichtbaar zijn, windowshopping.

  De bestelling volgt later wel, of online of in een andere vestiging> flagshipstores dus.

  Dag Steenweg (als de gemeente niet echt een oplossing verzint). Utrecht is inmiddels al het 2e Amsterdam geworden of aan het worden en dat is niet iets positiefs.

 18. sj

  valt zo’n ordinair tent ook al onder de noemer Horeca? noch hotel, noch restaurant, noch cafe…

 19. Koel Hoofd

  Pop up
  Pop weg
  Net popcorn
  Next…

 20. wil

  @Blaag: nog wel eens in HC geweest de laatste tijd? de ene na de andere winkel gaat weg, legt het loodje. Er staat enorm veel leeg in HC. Maw: je betoog is onzin.

 21. Blaag

  @ Wil

  Welke ketens zijn weggegaan dan?

  Er staat wel een hoop leeg in de later verbouwde/ nieuw gebouwde stukken ja. Maar daar heeft nog nooit een huurder gezeten sinds de verniewing/ verbouwing.

  Of er staat een hoop leeg in het laatste stukje niet-verbouwd HC richting de AH, Action en Hema, (daar zijn winkels wegg gegaan of verhuisd naar andere plekken), maar dit is de ook de nieuwe hangout voor hanggroep jeugd en ander vaag volk geworden.

 22. Meneer Harmsen

  Een viswinkel zou wel een aanvulling zijn. Slagerij met Wagyu zoiets?

 23. Bernhard

  De A1 winkel steenstraat is voor een belangrijk deel eigendom van 1 buitenlandse belegger. Die zulke hoge huren vragen dat meestal alleen ketens met hoge frequente omzetten dit kunnen opbrengen. Dit is een internationale ontwikkeling die je in alle grote steden vindt. De diversiteit is daarom vaak ver te zoeken in de oude winkel kern gebied. Maar juist meer aan de randen. Een logischer plek lijkt me ook voor deze winkel..

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).