Meubelzaken Combo Design in Utrecht dicht, faillissement uitgesproken Meubelzaken Combo Design in Utrecht dicht, faillissement uitgesproken

Meubelzaken Combo Design in Utrecht dicht, faillissement uitgesproken

Meubelzaken Combo Design in Utrecht dicht, faillissement uitgesproken
De vestiging aan de St. Jacobsstraat
De twee vestigingen van de Utrechtse meubelzaak Combo Design zijn dicht. Er is faillissement uitgesproken. Combo was jarenlang een bekende naam in Utrecht.

De twee vestigingen van de Utrechtse meubelzaak Combo Design zijn dicht. Er is faillissement uitgesproken. Combo was jarenlang een bekende naam in Utrecht.

De Utrechtse meubelzaak had twee locaties in de stad, op de St. Jacobsstraat en aan de Oudegracht. Beide vestigingen hebben de deuren gesloten. In de winkels werden meubelstukken, vloerkleden en woonaccessoires verkocht van nationale en internationale desginmerken.

Op de website van het bedrijf is te lezen: “Het spijt ons echter mede te delen dat Combo Design permanent gesloten is. Wij begrijpen dat dit nieuws teleurstellend kan zijn en willen onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat dit kan veroorzaken. We waarderen jouw begrip in deze moeilijke tijd.”

44 Reacties

Reageren
 1. Claire Obscur

  Ik heb al nooit begrepen dat deze zaak zó lang heeft bestaan. Een eethoek met wat stoelen voor prijzen waar je een middenklasser voor kunt kopen. Typisch zo’n winkel voor de wannabe high society. Mooi dat er nu gauw wat ánders komt.

 2. Statler

  Jammer. Prettige zaak.

 3. Vincent

  Wat ontzettend jammer! Supervriendelijke en oprechte hardwerkende ondernemers. De adviezen en service waren altijd naar onze volle tevredenheid. Een groot gemis voor de stad. Hoop van harte op een doorstart!

 4. Vank D

  Toen ik de prijzen zag liep ik ook snel door, heb niet het idee dat het zo goed liep inderdaad.

  Dacht soms zelfs dat het een witwaswinkel moest zijn.

  Wel benieuwd wat er voor in de plaats komt. En hoe veel procent ze in de uitverkoop gaan.

 5. waldorff

  Wat jammer dat deze winkel dichtgaat zeg!
  @clair: zelden zo’n stukje gelezen wat bol staat van pure afgunst en jaloezië.

 6. Pv

  Ik begrijp vooral niet hoe iemand zo gevoelloos kan reageren op het faillissement (leed) van en ander.

 7. Han

  Mooie zaak, goede service! Jammer

 8. Johan

  Niet verbaasd maar het is wel treurig. Ben er wel eens binnengelopen en er was geen kip te zien.

 9. Drok

  Heel erg jammer, zeer vriendelijk personeel. Meedenkend, helpen waar nodig.
  Wie weet komt er een doorstart. Gemis voor de stad Utrecht.

 10. BramD

  Wat vreselijk jammer…
  Plezierige zaak met mooie spullen…
  Echt een zaak van het soort waarvan je graag meer zou willen hebben in Utrecht.

 11. Le coq sportif

  @PV Nou inderdaad, het inlevingsvermogen is vaak ver te zoeken bij de Duic toetsenbordridders.

 12. Siempie

  Ontzettend jammer. Dit wens je de enthousiaste en hardwerkende eigenaar en medewerkers niet toe. Gemis voor de stad. Verschraling van het aanbod in de stad. Straks alleen nog maar fast fashion en pop-up winkels in de stad. ☹️

 13. Albert Jansen

  Sympatieke mensen. Zonde

 14. Aimée

  Wat ontzettend jammer en triest voor de ondernemers! Ik kwam er graag :,(

 15. Chris den Imker

  Je kon er op wachten, echt een waardeloze zaak. 2 jaar geleden een Italiaanse lamp besteld. 3 maanden moeten wachten met ellerlei excuses en 3 stagiairs die er er allemaal niks van wisten. Krijg ik dat ding thuisgestuurd met de verkeerde regelaar. 2 weken wachten op de installateurs. €850 voor die hanglamp heh, maar ze deden alsof ik een lampje van de Ikea had gekocht.

 16. Corinne

  Wat een rot bericht 🙁
  Zit nu nog heerlijk op een bank (eigen ontwerp van Combo) na ruim 20 jaar!
  Origineel aanbod en geweldige expertise van de eigenaar-ondernemers, wat een gemis voor Utrecht…

 17. Binnenstadbewoner

  Echt jammer.

  Als het in de binnenstad van Utrecht met ca. 22 miljoen bezoekers niet lukt om met winkels winstgevend te zijn dan lukt het nergens … .

 18. W

  Utrechters kopen blijkbaar liever Ikea-meuk voor een habbekrats.

 19. Wiebke

  Heel jammer dat ze dichtgaan en naar voor de sympathieke eigenaren.

 20. Cico

  Begreep al niet hoe die zaak rendabel kon zijn. Zag nooit klanten, torenhoge prijzen, A-locaties. En mensen doen hier alsof een naaste is overleden, bizar

 21. Frank

  Enorm jammer en een gemis voor de stad om echt mooie spullen te kunnen kopen. Nu komen er inderdaad waarschijnlijk alleen maar goedkope namaak spullen er voor in de plaats.

 22. Helena

  Wat ontzettend jammer. Een fijne zaak, deskundig en vriendelijke personeel.
  Ik wens jullie veel sterkte.

 23. JdV

  Uitverkopen dan maar! Ik ga zeker ff shoppen nu de prijzen hopelijk op normaal niveau zijn.

 24. Han

  Jammer. Een gemis voor de stad. Ik heb er in de loop der jaren veel mooie meubelen gekocht waar ik nog van geniet.

 25. Geenstijl@Utrecht

  Dit is natuurlijk altijd triest voor het personeel,die een onzekere tijd tegemoet gaan,ik wens ze veel sterkte toe.

 26. Sj

  @cico: haha torenhoge prijzen? Misschien is je salaris gewoon te erg laag…

 27. JdV

  @geenstijl: personeelstekorten alom. Ik denk dat het goed gaat komen met het personeel. Hoop ik.

 28. Hans Schoppping

  Doodzonde, een kwaliteits zaak met uiterst deskundig en behulpzaam personeel. Een stad als Utrecht waardig en dus voor diezelfde stad nu een enorm gemis.

 29. Toch maar zelf

  Ik zag er ooit 1 mooie ledbuislamp. Toen ik de prijs hoorde, iets van € 1.000,-, dacht ik: die kan ik dan zelf wel maken. Voor de rest best aardige spullen, pas de laatste jaren wat beter belicht(!), maar idd ver boven mijn prijsniveau.

  Jammer dat er ws. (dure(?)) horeca in zal komen?

 30. Inoc

  Heel jammer inderdaad dat de zaak over de kop is. We hadden net een aanbetaling gedaan voor een fauteuil. Waarschijnlijk zien we daar niets van terug. Ik vraag me trouwens af of dat faillissement niet al in de lucht hing ten tijde van onze aanbetaling

 31. Uwe hooghartigheid

  @Sj
  Schijnbaar is het gewoon te duur heb je daar wel eens aan gedacht .
  Van mensen zoals jij moeten ze het ook niet hebben anders waren ze niet failliet gegaan.

 32. S

  @clair: ik eet liever aan een mooie tafel dan aan een middenklasser

 33. w

  de meeste die hier treuren en daadwerkelijk iets hebben gekocht zijn op 1 hand te tellen…

 34. Pascalle

  @claire, wat een afgunst lees ik in jouw bericht. Vreselijk om een bedrijf zo af te kraken. En hoezo high society! Wij zijn middenklassers die gek op design en kwaliteit meubels zijn. Ooit van sparen gehoord? Combo Design heeft ons nieuwbouw appartement ingericht, middels licht plan, kleur plan en advies meubels. Het is prachtig geworden. En ja, geen IKEA kwaliteit kasten maar mooi maatwerk kasten. Spijtig dat ze failliet zijn. Prachtig bedrijf, kundige werknemers. Die weten waar ze over praten. Met passie en bezieling.

 35. Sj

  @uwe hartigheid: “te duur” is relatief jongen… sommigen vinden de Casa al te duur, kun je nagaan.

 36. pieter

  @Inoc wij hebben 2 weken voor de uitspraak nog een bank gekocht in een best drukke zaak. Het lijkt mij sterk dat de verkoper toen niet wist dat het einde nabij was.
  Misschien kunnen we de aanbetaling nog terug krijgen via het CBW

 37. Henk-Jan

  Super service en ontzettend vriendelijke medewerkers. Zo zonde! Sterkte iedereen bij Combo.

 38. Anca

  Eind 2021 een aantal meubels hier gekocht. Erg goed geholpen! Geen hogere prijzen dan in andere design winkels. Wel betere service!

 39. monique

  Wat een vreselijke opmerkingen…. Laten we toch altijd positief blijven, voor ieder wat wils, zoveel mensen zoveel smaken. En toch mooi, het was een hardwerkende jongen die al jaren zoveel over had voor zijn klanten. Geen grote keten die op die manier zijn hoofd boven water kan houden, maar een bedrijf geboren vanuit 1 man. Maakt niet uit wat iemand doet of verkoopt als er maar gewerkt wordt, en ook nog eens vanuit liefde! Producten en dienstverlening was overigens allemaal van bovengemiddelde kwaliteit, en tevens ook veel producten waar allerlei hardwerkende creatieven (ontwerpers, vormgevers etc) aan hebben gewerkt. Dus dat verkoopkanaal zijn zij ook kwijt.. Hoop dat er een doorstart kan komen of op een andere manier. Groet!

 40. Le grand

  Wat kunnen mensen toch leeg reageren. Bedenk goed dat hier hele gewone mensen werkte die een gezin en huishouden draaiende houden. Een faillietsement brengt veel ellende met zich mee.
  Denk ff 2 goudvis seconde na voor je zoiets zegt.

 41. Sara Solinger

  Wat ontzettend jammer! Het was een ontzettend fijne zaak met vriendelijk personeel. Wij kochten er heel graag.
  Veel sterkte met het faillissement!

 42. Marco

  Een prachtige zaak, ben er vaak binnen gelopen, overal in de winkels zag je kwaliteit , de kleuren die net anders waren dan elders, de vormgeving, mooie bekende merken, voor mij waren deze mooie merken met bij behorende prijzen ( die niet hoger waren dan elders ) nog net te ver van mijn bed, maar ik was wel van plan mijn volgende bank bij combo te kopen. Gun factor en tevens een goed gevoel. Kwaliteit kost wat meer, je doet er ook langer mee, sterkte voor de eigenaar en medewerkers

 43. Ed

  Jammer dat Combo failliet is, een verarming voor het Utrechtse meubelaanbod. Mooie en kwalitatief goeie spullen en deskundig personeel, is mijn ervaring. Over het algemeen het hogere prijssegment maar dat hoort nu eenmaal bij design en kwaliteit. Jammer ook dat de enkele reaguurders het nodig vinden de zaak een trap na te moeten geven. Smaken verschillen en iedereen heeft recht op zijn mening, maar die gefrustreerdheid, die kwaadaardigheid… Niet fijn!

 44. Chris

  We zijn bezig om n nieuwe salontafel uit te zoeken en proberen op de website van Combo te komen. Lezen we dat de zaak failliet is. Wat jammer zeg, hebben eind vorig jaar nog net op tijd bij hun een mooie fauteuil van Leolux gekocht. Helaas hebben wij het voetenbankje er niet meer kunnen bestellen. In de afgelopen jaren ook een mooie eettafel met stoelen gekocht.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).