Nieuwe winkels voor Leidsche Rijn Centrum | De Utrechtse Internet Courant Nieuwe winkels voor Leidsche Rijn Centrum | De Utrechtse Internet Courant

Nieuwe winkels voor Leidsche Rijn Centrum

Nieuwe winkels voor Leidsche Rijn Centrum
Toekomstbeeld van de Grauwaartsingel
Voor de Grauwaartsingel in het nieuwe Leidsche Rijn Centrum, ook wel de ‘serviceboulevard’ genoemd, zijn zes nieuwe winkels bekend gemaakt. 

Voor de Grauwaartsingel in het nieuwe Leidsche Rijn Centrum, ook wel de ‘serviceboulevard’ genoemd, zijn zes nieuwe winkels bekend gemaakt. 

Het gaat om de Beauty Salon, Brainwash, Iwooly, Leidsche Rijn Makelaars, Mr. Giros, en Wav-e. Zeventig procent  van de aanwezige ruimtes op de serviceboulevard is nu, zo’n 13 maanden voor opening, al gevuld.

Op deze boulevard aan de rand van het centrum moeten volgens de ontwikkelaars de on- en offline wereld samenkomen. Eerder werd ook al bekend dat Jumbo Foodmarkt, H&M en MANGO ook een vestiging openen in Leidsche Rijn Centrum.

Onlangs maakten we een uitgebreid verhaal over het ‘nieuwe stadscentrum’ in aanbouw. Lees het hieronder nog eens terug. 

Gekoppelde berichten

8 Reacties

Reageren
 1. Herman

  Wauw!

  LR krijgt een mega mall vol met originele, opvallende onderscheidende exclusieve winkels.

  Het kan niet anders of dit winkelcentrum krijgt een aanzuigende werking waardoor bezoekers tot ver in Duitsland, Frankrijk en Engeland zich naar Leidsche Rijn zullen begeven om zich daar onder te dompelen in de weelderige luxe!

 2. Reaguurbuur

  Zo saai Herman, weer die oubollige ‘Leidsche Rijn is een saaie vinexwijk’-reactie. Zo’n gebrek aan creativiteit of sprankelende toevoeging aan een discussie over het nieuws.

  Wat had je verwacht, Galleries Lafayette en Harrods?

 3. Wim

  Reageerr buur, Jazeker had ik wel meer verwacht dan een kapper en een makelaar een plamuur salon,
  Daar gaan mensen misscvhien eens in de 2 maanden naar toe en een makelaar eens in de 10 jaar.
  Bruisen met die hap dus ja echte winkels waar je kan struinen.
  Dan liever wat vintage winkels.

 4. Stef

  Kan bijna niet wachten om hier te gaan shoppen!
  Echt superhoogwaardige winkels!

 5. Y

  Er komen genoeg andere winkeltjes en eet tentjes dont worry and be happy!

 6. Dirk

  Mr Giros, dat is inderdaad wel een persberichtje waard.

  Ik ben benieuwd wanneer en waar de ruimte gaat ontstaan voor de kleine winkeltjes die iets unieks brengen.

  Het probleem met het model is dat het allemaal meteen een hoge huur op kunnen brengen zodat de vastgoedinvesteerders hun marge verdienen, dus dan krijg je aan de ene kant winkels die producten en diensten leveren die generiek zijn en in hoge volumes verkocht worden en aan de andere kant ondernemingen die nicheproducten leveren en die op hoge marges overleven (makelaars). Het zorgt allebei voor een niet heel onderscheidend straatbeeld.

  Een oplossing heb ik niet behalve dat het jaren gaat duren voordat er daar eventueel ruimte in de huurprijzen ontstaat voor kleinere, onderscheidende en gedurfde concepten. Jammer.

 7. WP

  Wanneer de ambitie om een twee stadscentrum neer te zetten in gedachten wordt genomen, dan is dit toch een beetje teleurstellend. Dit heeft met deze winkels toch meer de schijn van een buurtcentrum zoals dat op kanaleneiland.

 8. Gregor

  13 maanden voor oplevering al verhuurd. Daar kunnen de meeste middelgrote steden in de provincie van dromen. Leegstand van meer dan 20%…. Dit gaat prima worden, alle vertrouwen in!

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).