Robert-Jan Hofhuis nieuwe voorzitter U-Design | De Utrechtse Internet Courant Robert-Jan Hofhuis nieuwe voorzitter U-Design | De Utrechtse Internet Courant

Robert-Jan Hofhuis nieuwe voorzitter U-Design

Robert-Jan Hofhuis nieuwe voorzitter U-Design
Robert-Jan Hofhuis, de nieuwe voorzitter van U-Design.

Het bestuur van U-Design heeft Robert-Jan Hofhuis tot voorzitter benoemd. U-Design is een stichting die als doel heeft om creatieven, kennisinstellingen en de industrie in de regio Utrecht te verbinden en te stimuleren.

Hofhuis gaf bij zijn aantreden aan veel aandacht te willen besteden aan het concretiseren van de doelstelling en de visie van U-Design. “Mijn uitdaging voor de komende jaren is om de diverse partijen op macro-, meso- en microniveau sterker te verbinden en te laten samenwerken vanuit een gezamenlijke economische, culturele en Utrechtse profilering”, zei de nieuwe voorzitter.

Naast zijn creatief ondernemer- en docentschap, is Hofhuis vanaf 1980 bij verschillende initiatieven betrokken geweest om het belang van design onder de aandacht te brengen. Zo was hij ondermeer voorzitter van de werkgroep ‘Design Expertise’ en ook 15 jaar voorzitter van de ‘Kring Midden Nederland BNO’.

De nieuwe voorzitter heeft zijn eigen bureau Inform – performance door inspiratie. Daarnaast is hij als adviseur aan Holland Branding Group verbonden.

1 Reactie

Reageren
  1. Paul

    Gefeliciteerd!

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).