Dagtip: Utrechtse lijsttrekkers debatteren in TivoliVredenburg | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Utrechtse lijsttrekkers debatteren in TivoliVredenburg | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Utrechtse lijsttrekkers debatteren in TivoliVredenburg

Dagtip: Utrechtse lijsttrekkers debatteren in TivoliVredenburg
Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Wat Utrechts Lijsttrekkersdebat
Waar TivoliVredenburg, Het Gegeven Paard
Hoe laat 20:00 – 22:30
Prijs
Gratis

Weet jij nog niet waar je op gaat stemmen? Kom dan vanavond naar het grote lijsttrekkersdebat in Het Gegeven Paard in TivoliVredenburg.

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen komen de Utrechtse lijsttrekkers vanavond bij elkaar in TivoliVredenburg. De lijsttrekkers gaan over zeven verschillende onderwerpen met elkaar in de debat. De thema’s zijn: stedelijke ontwikkeling, economie, politiek, veiligheid, gezondheidszorg, onderwijs en energie.

Deze onderwerpen zijn al langsgekomen tijdens de ‘Debat in de stad Utrecht’ evenementen. In deze debatavonden, georganiseerd door Utrechtse debatorganisaties, is er vooruitgekeken naar de stand van Utrecht in 2030. Het slotdebat wordt geleid door Patrick van der Hijden en Daniëlle Arets.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).