Alcoholvrij bier ook op tap in TivoliVredenburg - De Utrechtse Internet Courant Alcoholvrij bier ook op tap in TivoliVredenburg - De Utrechtse Internet Courant

Alcoholvrij bier ook op tap in TivoliVredenburg

Alcoholvrij bier ook op tap in TivoliVredenburg
Muziekpodium TivoliVredenburg gaat alcoholvrij bier uit de tap aanbieden. Dit is volgens het podium een landelijke primeur. Het bier is vanaf 10 mei verkrijgbaar.

Muziekpodium TivoliVredenburg gaat alcoholvrij bier uit de tap aanbieden. Dit is volgens het podium een landelijke primeur. Het bier is vanaf 10 mei verkrijgbaar.

Er wordt steeds meer alcoholvrij bier gedronken in Nederland en er zijn ook steeds meer verschillende soorten alcoholvrij bier. TivoliVredenburg heeft de primeur voor Jupiler zonder alcohol van de tap.

Het bier wordt gelanceerd op 10 mei en is een samenwerking met brouwerij AB InBev. De twee partijen sluiten een nieuw contract af voor de komende vijf jaar. Naast het tapbier gaat het poppodium ook alcoholvrije Leffe Blond in fles aanbieden.

Pieter Anciaux, horecadirecteur AB InBev: “We zijn heel trots dat TivoliVredenburg de primeur heeft om als eerste in Nederland grootschalig Jupiler 0,0% op tap beschikbaar te hebben.”

12 Reacties

Reageren
 1. sven

  Gaan ze hier ook de hoofdprijs voor vragen? :/

 2. MHteU

  Jammer dat het Utrechtse Tivoli ervoor kiest om in zee te gaan met het inferieure Jupiler en niet met het veel betere en vooral smaakvollere lokale VandeStreek met hun alcoholvrije IPA. Gemiste kans.

 3. Cor

  @MHteU: hoewel ik zelf IPA ook erg kan waarderen is Jupiler wel wat toegankelijker qua smaak, dus snap de overweging wel om voor alcoholvrij pils te gaan ipv alcoholvrij speciaalbier

 4. Jan Vanel

  Alcoholvrij bier bestaat niet, dat is limonade…

 5. Kees

  Schitterende primeur! Nu de sportkantines.

 6. Hans

  Jupiler en Leffe alcoholvrij. Enig idee hoe ze bier maken in Leuven? Sterkte ermee zou ik zeggen.

 7. Fred

  In Duitsland doet men ook proeven in horeca-bedrijven met alcoholvrij bier. Maar dat lijkt gedoemd, want verkeersdeelnemers zijn getrained om na twee glazen te stoppen (of er niet aan te beginnen). En doen ze dat niet lopen ze het risico op het begaan van een misdrijf.

 8. Michiel

  Hartstikke mooi! Dan is er weer wat ruimte in de koelkast voor andere lekkere alholvrije drankjes, zoals bionade of alholvrije IPA.

 9. Cico

  Het is niet altijd verkeer gerelateerd. Soms heb je dorst maar wil je scherp blijven. Ik hou helemaal niet van die suikerdrankjes, dus dan is een goed alcoholvrij biertje een goeie oplossing.

  Ben het eens met Cor dat een biertje van de tap toegankelijk moet zijn. IPA vinden veel mensen lekker, maar het is niet een goeie middelmaat.

 10. Gerard

  Goede ontwikkeling. De Leffe Blond 0,0 al kunnen proeven, is erg lekker voor een alcoholvrij biertje!

 11. RMS

  @MHteU, misschien omdat Jupiler al het bier levert en ze hierdoor de primeur hebben?

 12. R

  Nu nog hopen dat Tivoli gaat zorgen voor voldoende personeel. Nu is het soms een heel uur wachten voordat je geholpen wordt, of voordat je kán afrekenen. Misschien moet ik de volgende keer maar gewoon na een half uur weg lopen, als niemand wil dat ik keurig betaal.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).