Amerikaanse ijswinkel Baskin-Robbins opent eerste Nederlandse vestiging in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant Amerikaanse ijswinkel Baskin-Robbins opent eerste Nederlandse vestiging in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

Amerikaanse ijswinkel Baskin-Robbins opent eerste Nederlandse vestiging in Utrecht

Amerikaanse ijswinkel Baskin-Robbins opent eerste Nederlandse vestiging in Utrecht
Het interieur van de Baskin-Robbins.
Het Amerikaanse Baskin-Robbins opent in Utrecht op 26 april haar allereerste ijswinkel in Nederland. De eerste 100 klanten tijdens de opening krijgen een jaar lang gratis ijs.

Het Amerikaanse Baskin-Robbins opent in Utrecht op 26 april haar allereerste ijswinkel in Nederland. De eerste 100 klanten tijdens de opening krijgen een jaar lang gratis ijs.

Baskin-Robbins is een grote Amerikaanse ijswinkelketen. De winkel opent haar allereerste vestiging in Nederland op 26 april in Hoog Catharijne. “De centrale ligging van Utrecht en de mogelijkheid om hier het nieuwste concept neer te kunnen zetten, maken Utrecht de perfecte plek voor onze allereerste store”, aldus Nabil Besali, CEO van Amba Daoud BV en master franchisenemer van Baskin-Robbins in Nederland.

Elke 31ste klant op de openingsdag krijgt 31 dagen een heerlijk, gratis ijsje  en de eerste 100 klanten een jaar lang gratis ijs. In de Baskin-Robbins store zal een uitgebreide selectie ijs aanwezig zijn, met smaken als Pralines ’n Cream, Jamoca Almond Fudge, Mint Chocolate Chip and Very Berry Strawberry, naast smaken als Blueberry Panna Cotta en Caramel Honeycomb Candy.

Daarnaast zal er elke maand een nieuwe smaak gelanceerd worden en maken nieuwe producten als crêpes, versgebakken Belgische wafels en churros hun intrede.

Baskin-Robbins heeft meer dan 7900 winkels in 53 landen over de hele wereld.

7 Reacties

Reageren
 1. Raphaël

  Weinig toegevoegde waarde zo een keten en de winst vloeit naar Amerika. We hebben genoeg goede lokale ijsmakers hier in Utrecht. Support you local! Beter voor de stad en de economie.

 2. herman

  Ben benieuwd wat zo’n bolletje met een van die prachtige namen gaat kosten?

 3. JdV

  @raphael: keuze is goed. Mocht de keten het niet redden dan gaan ze vanzelf weer weg. Overigens zijn erook meer dan genoeg Utrechtse hamburgerbars maar zit het bij de Mac nog altijd behoorlijk vol.

 4. Cornu Regine

  wat zal de kost voor een sinpel ijs

 5. Ton S

  Dit ijs is wel echt het lekkerste ijs dat ik ooit gegeten heb.
  In Japan en Abu Dhabi al meerdere keren van dit ijs gegeten.

 6. IJskoningin

  @Raphaël: Ik denk niet dat de rij bij Roberto en Il Mulino op een zonnige dag ook maar iets korter zal zijn. EIgen ijs eerst :p
  Welke Utrechter komt überhaupt in HC, behalve dan om naar het station te hollen?

 7. josien

  Italiaans ijs is het lekkerst!!

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).