Amsterdams visrestaurant The Seafood Bar komt naar Utrecht - De Utrechtse Internet Courant Amsterdams visrestaurant The Seafood Bar komt naar Utrecht - De Utrechtse Internet Courant

Amsterdams visrestaurant The Seafood Bar komt naar Utrecht

Amsterdams visrestaurant The Seafood Bar komt naar Utrecht
Foto: website The Seafood Bar
Op het Stationsplein in Utrecht komt in februari een vestiging van The Seafood Bar. Na drie vestigingen in Amsterdam is dit de eerste buiten de hoofdstad.

Op het Stationsplein in Utrecht komt in februari een vestiging van The Seafood Bar. Na drie vestigingen in Amsterdam is dit de eerste buiten de hoofdstad.

In 2012 werd het eerste visrestaurant van het familiebedrijf geopend in Oud-Zuid. Fons de Visscher was eerst visboer voordat hij ging ondernemen in Amsterdam. De Visscher over zijn keus om op het nieuwe Stationsplein te openen: “Er is vooral fastfood en maar weinig kwalitatieve horeca, laat staan vis. Onze focus op hoge kwaliteit en bediening zal een aangename toevoeging zijn. Daarnaast zijn we al jaren fan van de Oyster Bar op Grand Central in New York.”

The Seafood Bar is een modern visrestaurant en biedt een scala aan de meest verse vis & zeevruchten. De opening van The Seafood Bar Utrecht staat gepland voor februari 2018.

11 Reacties

Reageren
 1. BozeWolf

  Het is wat, met al die Barren…

 2. Willem

  Blij mee. De huidige visrestaurants in Utrecht verdienen die naam niet!

 3. JdV

  Concurrentie voor de Volendammer Vishandel dus die daar 100 meter vandaan zit.

 4. Katja

  Verse vis en seafood ? Mag ik hopen !

 5. Eduard

  Vis & meer is een prima visrestaurant vlakbij het station.

 6. Willem

  @eduard: de kaart bij vis&meer houdt qua vis niet over: heekfilet, zeetong en zeebaarsfilet. Alles op dezelfde wijze klaargemaakt.

 7. jacob

  Bij Vis & Meer in de Drieharingstraat kun je uitstekend vis eten .

 8. Roy

  @Eduard: Vis&Meer prima? Dan moet daar een hoop veranderd zijn in 3 jaar. Niet meer dan een middelmatige tent.

  Voor de rest zijn er weinig in vis gespecialiseerde restaurants in Utrecht dus ik ben benieuwd!

 9. dirk

  ziet er goed uit. kom maar door.

 10. JdV

  Afgaande op de menukaart van de amsterdamse vestiging weinig interessant. Kweekzalm, vietnamese garnalen, weinig tot geen producten uit NL of de Noordzee. Vooral veel spul wat je bij elke groothandel kan kopen (en bij heel veel viszaken en visrestaurants). Maar goed, we zullen zien hoe lang het duurt. Zaken die goed lopen in 020 doen het per definitie niet altijd goed in 030.

 11. Cees

  Mijn ervaring met The SeafoodBar is TOP! Concreet: Kwaliteit Prijsverhouding goed, en daar gaat het om. Geen loze kreten maar zorgen voor tevreden klanten. Dat is wat ik als ervaring heb na diverse keren gegeten te hebben in Amsterdam, op het Spui en de van Baerlestraat. Utrecht,, geniet ervan en succes. gr Cees

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).