Anna Pancakes opent aan Vredenburg deuren van vierde vestiging in Utrecht Anna Pancakes opent aan Vredenburg deuren van vierde vestiging in Utrecht

Anna Pancakes opent aan Vredenburg deuren van vierde vestiging in Utrecht

Anna Pancakes opent aan Vredenburg deuren van vierde vestiging in Utrecht
Foto: Isis Bartels
Anna Pancakes heeft aan het Vredenburg in Utrecht de deuren geopend van een nieuwe vestiging. Het is de vierde zaak van Anna Pancakes in de stad.

Anna Pancakes heeft aan het Vredenburg in Utrecht de deuren geopend van een nieuwe vestiging. Het is de vierde zaak van Anna Pancakes in de stad.

Anna Pancakes heeft zich gespecialiseerd in pannenkoeken, zowel zoete als hartige. Verder staan er onder meer bagels en tosti’s op de menukaart. De zaak op het Vredenburg is de vierde vestiging van Anna Pancakes in Utrecht. De andere zaken zitten op Voor Clarenburg, de Lichte Gaard en het Berlijnplein, al is die laatste tijdelijk gesloten vanwege een verbouwing.

In het pand waar Anna Pancakes nu de deuren heeft geopend, zat voorheen plantaardige sushizaak Howie Roll. In 2023 vertrok Howie Roll uit het pand in de binnenstad, om online verder te gaan. Anna Pancakes heeft overigens nog een vergunningsaanvraag lopen voor een nieuw terras op het Vredenburg. Dat moet voor de voorgevel komen te staan.

Gekoppelde berichten

22 Reacties

Reageren
 1. Bah die zoetigheid

  WOW. Pannenkoeken!

 2. Connaiseur

  @Bah flinke winstmarge inkoop 15 cent.

 3. Leo Pannekoek

  Waarom heet het niet gewoon Pannekoeken. (sorry zonder extra n) ? We leven hier in Nederland hoor?

 4. Len

  Ik wil de poffertjeskraam terug

 5. Martijn krabbetje

  Daar zaten we nou écht op te wachten hoor. Huizen nodig. maar nee. prop er maar wéér Horeca in……………..

 6. Scherpschutter

  @Martijn Krabbetje

  Ik begrijp het niet. Wat houdt u precies tegen om de eigenaar van het pand ‘een offer they can’t refuse’ te doen, vervolgens 10 jaar te wachten op een mogelijke aanpassing van het bestemmingsplan naar een woonfunctie, een verbouwing van tonnen uit te voeren om aan de miljard overheidsregels te voldoen, om te zien dat uw pand en uw schrale inkomsten door maximumhuren uit het verhuren van het pand in box-3 terecht komen…?

  U lijkt wel gek dat u deze buitenkans laat lopen! LOL

 7. Justin

  @Leo, ik zou als ik jou was even met ze bellen om te vragen waarom ze hun zaak niet Anna Pannekoeken hebben genoemd zoals jij dat graag zou willen.

 8. LdK

  @Leo Als u de moeite had genomen om op de website te kijken had u gezien dat ze geen Nederlandse panne(n)koeken serveren, maar Amerikaanse pancakes. Dus de naam is goed gekozen. Blijft niettemin dat ook ik het vreemd vind dat de hele menukaart in het Engels is, want al zou je pancakes serveren, dan nog zouden dat zoet en hartige zijn en niet sweet and savory. Maar dat is iets wat steeds meer in Nederland gebeurt: men gaat er maar vanuit dat iedereen we Engels kan.

 9. Johan

  Triest dit

 10. JvS

  Amsterdam heeft Nutella winkels, wij hebben ANNA!

  Daar mogen we best trots op zijn.

 11. Ger Vechtlust

  @ldk Oneens. Dit is Nederland, Je kunt dan plaatsen: “Amerikaanse Panne(n)koeken. ) Die N wil er bij mij niet in, sorry. Slaat nergens op ( ook zoiets) .
  Dit is Nederland. de menukaart: Klopt in een gedegen klassiek (echt) restaurant staan de teksten in het Frans, Maar daaronder de uitleg in het Nederlands.
  Alles wat met Amerika te maken heeft zorgt voor obesitas. dus mij zullen ze er niet zien. Bovendien zijn de meeste echte Utrechters meer gek op een broodjie bal en een kroketje van Edje. Als ik dan toch vet moet worden dan liever van een Uteregs slaotjie ! Met stukkies groen.

 12. Koel Hoofd

  4 Amerikaanse pancakes toko’s in de stad maar Hollandse poffertjes mogen niet eens aan de rand van de stad…

 13. Steven

  Het personeel spreekt ook geen Nederlands, dus een Engelse menukaart is allicht handiger om te begrijpen. @JvS niks om trots op te zijn.

  Ze hadden Anne best mogen houden in Amsterdam

 14. Officer

  @scherpschutter als je denkt zoals jj is er nooit wat mogelijk. Jullie denken in geld, en in problemen. Geld is alleen belangrijk voor hebzuchtige individuen die al 40 jaar dit land slopen. net als voor de oorlog feodale criminelen.

 15. Scherper Schutter

  Ik zie dat heel HORECA Utrecht weer reageert. Dit is een soort gratis sluikreclame voor horecaeigenaren. Jammer.

 16. Ed Kroket

  Als ik iets GOOR vindt zijn het wel van die waterige, slappe, smakeloze, zouteloze, eiersmaakloze Amerikaanse schotelgrote ”koeken’ Nederlandse flensjes, poffertjes, pannenkoeken met katen- of vetspek , met kaas, of met fruit zijn veel steviger, lekkerder en smaakvoller.

 17. Louitjie van Pietjie

  Amerikaanse pannenkoeken zijn smerig. Bah. Echt .

 18. wollie

  de studenten trappen er toch wel in.

 19. Scherpschutter

  @Officer 19:20

  En hoe zou ik volgens u wél moeten denken? Verklaar u nader.

 20. Pee

  Ik denk dat poffertjes niet mogen omdat dat geen Engels is.
  Want de reden dat er geen poffertjes kraam/zaak word toegestaan is ver te zoeken.

 21. Broodje bal

  Anna pancakes. Wat een armoedig concept.

 22. w

  de “goedkoopste” is € 11,- voor 3 pancakes, ik stap nu gelijk op m’n fiets voor deze fantastische aanbieding voordat ik te laat ben!!!!

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).