Belgische keten Have A Roll opent zaak in de Zadelstraat Utrecht Belgische keten Have A Roll opent zaak in de Zadelstraat Utrecht

Belgische keten Have A Roll opent zaak in de Zadelstraat Utrecht

Belgische keten Have A Roll opent zaak in de Zadelstraat Utrecht
De Belgische keten Have A Roll opent een zaak in de Zadelstraat in Utrecht. De winkel verkoopt kaneelrollen met verschillende smaken. Naast meerdere locaties in België zit er ook al een vestiging in Amsterdam.

De Belgische keten Have A Roll opent een zaak in de Zadelstraat in Utrecht. De winkel verkoopt kaneelrollen met verschillende smaken. Naast meerdere locaties in België zit er ook al een vestiging in Amsterdam.

De nieuwe winkel komt te zitten in het pand aan Zadelstraat 4 en opent in april de deuren. Bij Have A Roll zijn veganistische kaneelrollen te bestellen met smaken als speculaas, appel en cookie dough.

Ruben Van de Sande van Have A Roll in Nederland vertelt: “De opening van onze winkel in Utrecht is een spannend nieuw hoofdstuk in ons verhaal. We zijn trots dat onze geliefde vegan kaneelrollen ook in Nederland in de smaak vallen.”

Het bedrijf startte in de zomer van 2020 tijdens de coronacrisis. Dennis van Peel besloot om kaneelrollen te gaan bakken in zijn eigen keuken, met succes want al snel stonden Antwerpenaren in de rij voor zijn deur. In februari 2021 opende de eerste zaak in dezelfde plaats, waarna er ook locaties in Gent en Brussel bij kwamen.

21 Reacties

Reageren
 1. Kar van Cevitam

  Het leven is als een pijp kaneel blijkt maar weer…

 2. Rollebol

  Ik ben dol op kaneelrollen, daar niet van, maar moeten we echt nog meer zoet straatvreten hebben in de binnenstad?
  En dat terwijl er geen poffertjeskraam mocht komen in Overvecht, want “dikke kinderen”? Maar in de binnenstad is dat blijkbaar geen probleem?

 3. K

  De kwaliteitsimpuls waar het centrum op zit te wachten. Ik geef ze 3 maanden.

 4. JdV

  Heerlijk. Hopelijk net zo smakelijk als de vegan oliebollen die de lokale oliebollenkraam hier verkoopt in het seizoen. Of de speciale vegan aardbeien van de boer hier iets verder op. Ook super lekker. Wel wat duurder maar helemaal vegan!

 5. Anthon

  Heeft Corona ons toch nog wat moois gebracht.

 6. Katja

  Geen Frans, Duits of Nederlands, de officiële talen van België. Raar. Utrecht wordt overspoeld door de Engelse taal.

 7. Niels

  Over een jaar staat het pand weer leeg

 8. Niels Bokhove

  Alweer een toeristentent! Ik dacht dat de gemeente dat soort zaken niet meer wilde. Het zal niet lang duren of we hebben hier ons eigen Utrechts Damrak! En, o jee: “we zijn weer trots”. Kom op, het is gewoon business, snel geld binnenhalen.

 9. Niels Bokhove

  Ik wist trouwens niet dat er ook niet-veganistische kaneel bestaat. Kaneel gemaakt uit varkensvlees? Nog nooit van gehoord. – Wat een onzin kan de middenstand toch uitkramen.

 10. Appel

  Ik dacht dat de Zadelstraat een beleid kende dat er geen ketens in mochten vestigen. Nu komt er wel een keten met nog meer zoetigheid in.

 11. WJM

  Kom met iets gezonds!
  Laten ze die uitdaging aan gaan en anders ben ik voor retour! van de poffertjeskraam in de binnenstad!!!!

 12. S

  @niels: check anders de Keuringsdienst van Waarde. Je schrikt je wilt in welke producten gelatine gemaakt van varkens zitten. Zeer waarschijnlijk ook in kaneelstokken, analoog aan drop etc

 13. Klaasjan

  Je kunt de Zadelstraat voortaan bijna overslaan. Nauwelijks meer iets van belang.

 14. Jasper

  De azijn was weer in de Bonus zo te lezen… Ik ben i.i.g. wél fan.

 15. Katja

  Het mooiste van de Zadelstraat is het zicht op de Domtoren.

 16. Vegan

  @Niels Bokhoven Je verwart veganistisch en vegetarisch. Bij veganistisch worden geheel geen dierlijke producten gebruikt, dus (naast je varkensvlees ;)) ook geen boter, melk, eieren of honing. Dat zijn dan weer minder vreemde zaken om in zoetigheid/gebak te verwerken.
  Buiten hipsters als doelgroep, is vegan eten vooral ook fijn voor mensen met koemelk-allergie of lactose intolerantie.

 17. Scherpschutter

  Holle koolhydraten, bergen suiker en nul nuttige voedingsstoffen; de culinaire cro-magnon Utrechter staat ongetwijfeld drie rijen obees voor de deur opgesteld om al watertandend de bloedsuikerspiegel nog wat verder door het dak te jagen, tezamen met wat uitgehongerde vegans….

  Dit gaat zonder twijfel een succes worden! Alvast baggervette winsten gewenst!

 18. Robsje nooitgenoeg

  wat doe ik verkeerd,,, als je met kaneelstokken en een huur van 75,000 euro per jaar de kost kan verdienen. Schiet mij maar lekker 🤔

 19. Pee

  @Robsje nooitgenoeg
  Dat vraag ik me dus ook af.

 20. Mike Hearn.

  Er zijn ook gewoon Nederlandse locaties in de Zadelstraat die men nog niet genoeg de kans geeft.

  Men gaat dan liever naar een Amsterdamse rip off die op de hoek van de Schoorstraat zit.

 21. Jaap

  Het mooiste van de Zadelstraat is het zicht op de Domtoren.

  Voorheen Het Brocante Kamertje en straks verkoopt men er Kaneelrollen .

  Veel succes op deze mooie locatie !!

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).