Biologische keten The Barn failliet na net openen tweede Utrechtse vestiging - De Utrechtse Internet Courant Biologische keten The Barn failliet na net openen tweede Utrechtse vestiging - De Utrechtse Internet Courant

Biologische keten The Barn failliet na net openen tweede Utrechtse vestiging

Biologische keten The Barn failliet na net openen tweede Utrechtse vestiging
Archieffoto The Barn
De biologische horecaketen The Barn is failliet verklaard. Er hingen al enige dagen briefjes op de vestigingen in Utrecht dat de zaken tijdelijk gesloten zijn, maar op woensdag is het faillissement definitief uitgesproken.

De biologische horecaketen The Barn is failliet verklaard. Er hingen al enige dagen briefjes op de vestigingen in Utrecht dat de zaken tijdelijk gesloten zijn, maar op woensdag is het faillissement definitief uitgesproken.

The Barn zat nog niet lang in Utrecht, maar had inmiddels al twee vestigingen. De eerste vestiging opende in de Stadskamer in Hoog Catharijne en de andere was slechts enkele weken geleden opengegaan in Leidsche Rijn Centrum.

The Barn had ook vestigingen in Amsterdam en Rotterdam en was een keten met biologische producten.

14 Reacties

Reageren
 1. Cico

  Mooi. Misschien is dit eens een signaal dat er genoeg hamburgertenten zijn.

 2. Berend

  Misschien toch een overdaad aan min of meer dezelfde formules… Daarnaast leent het Stationsgebied zich beter voor de (minder gezonde) snelle hap. Wie gaat er in dat betonnen tochtgat op zoek naar een goede maaltijd?

 3. Tim

  Heb er een paar keer wat gegeten, maar vond het toch elke keer weer tegenvallen. Of misschien is dat een kwestie van smaak. Toch jammer dat ze ermee moeten stoppen.

 4. Teunis

  Een biologische hamburgertent is wel degelijk een welkome aanvulling op het bestaande fastfoodaanbod. Ik vond de prijs-kwaliteitverhouding prima en het is goed toeven op het terras op het Brusselplein.

 5. Cor

  @Berend: Nou ik, de laatste maanden ben ik erg blij dat ik steeds minder aangewezen ben op frituur of kebab als ik onderweg iets te eten wil halen op/rondom Utrecht Centraal

 6. cas

  @ Teunis, blijkbaar niet…

 7. Herman

  Verhouding Biologisch – niet biologisch verandert steeds meer ten goede, in de winkels liggen in de schappen steeds meer biologische producten.

  In de graaisector is deze trend dus nog niet zichtbaar. Graaien en snaaien biologische eters minder op straat dan de niet-biologische eters?

 8. Geenstijl@Utrecht

  Jammer zeg, wat zal ik die hamburger missen met tejijs saus ………….

 9. Jasper

  Dat krijg je ervan als je koeien vis voert in plaats van gras!

  Zie: https://www.duic.nl/horeca/biologische-fastfoodketen-naar-hoog-catharijne/.

  De koeien waren zo teleurgesteld dat ze maar aan het geld begonnen zijn. Nu is het op. Wel jammer voor de medewerkers, hopelijk vinden die snel nieuw werk.

 10. Yoshua

  Heb er in januari een ”Barn burger” gekocht.
  Droog vlees, absoluut niet lekker, heb mijn geld wel terug gekregen dat was sportief van deze prutsers.
  Concept is best wel goed, alhoewel wat versta je onder biologisch.
  De mensen die moesten bereiden die konden dat absoluut niet waarmaken.
  De maanden daarop heb ik nog zes hamburger gelegenheden aangedaan in de binnenstad. Alle zes zijn ze het bestaan gewoon niet waard.
  Er zit te weinig verschil in de burger van € 9.75.- en die van €1.- van de Febo.

 11. rob

  @ Yoshua, als jij geen verschil proeft tussen een febo hamburger van 1 euro en een hamburger van de Burgerbar of meneer Smakers dan ligt dat niet aan de burger. 😉

 12. Bert

  Hij zegt dat er te weinig verschil zit, niet dat ie het niet proeft. Zeker wat meneer smakers geef ik hem gelijk. De prijs-kwaliteit vind ik ver te zoeken en de het personeel is incompetent en traag.

  Maar goed, ik ben waarschijnlijk de doelgroep niet.

 13. JdV

  @yoshua : 1 euro burgers zijn van de mac. Febo is 2,20. Maar inderdaad zijn al die burgertrnten het geld absoluut niet waard. Voor 3,50 heb je bij mister shi op lunetten of bij kleine rijk in rivierensijk een betere burger dan bij de omhooggevallen burgerboeren op HC of in de binnenstad.

 14. Jelle

  Sowapa een tweede vestiging open en dicht gaat dan deze 13-in-een-dozijn burgerbakkers met een slimme marketeer die er een biologisch sausje over het concept heeft gegoten. Zou de wal dan toch eindelijk het schip gaan keren in Utrecht?

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).