Chef-kok Léon Mazairac op bezoek bij Bond en Smolders

Chef-kok Léon Mazairac op bezoek bij Bond en Smolders
Chef-kok Léon Mazairac van het Utrechtse restaurant Podium onder de Dom was voor het televisieprogramma BinnensteBuiten op bezoek bij de bakkerij van Bond en Smolders.

Chef-kok Léon Mazairac van het Utrechtse restaurant Podium onder de Dom was voor het televisieprogramma BinnensteBuiten op bezoek bij de bakkerij van Bond en Smolders.

Mazairac was te gast bij eigenaren Ralph Bond en Patty Smolders. Op de website van het programma van KRO-NCRV is te lezen: “Het is vroeg dag als Léon zich bij hen voegt voor het maken van zuurdesembrood en eclairs. Onder de leiding van Ralph maakt Léon aardappelbrood, waarna hij Ralph en Patty op zijn beurt weer een plezier doet met een clubsandwich-de-luxe.”

Het bekende Bond en Smolders aan de Lijnmarkt in het centrum van Utrecht is al jaren een van de best bezochte bakkers in Utrecht.

Bekijkt het televisie-item hier.

Gekoppelde berichten

1 Reactie

Reageren
  1. WvR

    Beste bakker van centrum Utrecht en aangelegen wijken.
    Eigenlijk de enige serieuze optie voor centrum Utrecht en aangelegen wijken als je kwaliteit wilt hebben.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).