Coronacrisis nekt ook Café du Nord aan de Draaiweg in Utrecht Coronacrisis nekt ook Café du Nord aan de Draaiweg in Utrecht

Coronacrisis nekt ook Café du Nord aan de Draaiweg in Utrecht

Coronacrisis nekt ook Café du Nord aan de Draaiweg in Utrecht
Horecazaak Café du Nord aan de Draaiweg in Utrecht is failliet. Door de coronacrisis heeft de zaak de deuren moeten sluiten.  

Horecazaak Café du Nord aan de Draaiweg in Utrecht is failliet. Door de coronacrisis heeft de zaak de deuren moeten sluiten.  

Café du Nord opende in 2017 de deuren en was in de jaren die volgden een geliefde plek geworden voor wijkbewoners. De coronacrisis heeft echter zijn tol geëist en heeft de eigenaar doen besluiten om de zaak te koop te zetten. Recent is het faillissement uitgesproken.

De ondernemer moest vorig jaar ook al restaurant De Branding aan de Croeselaan sluiten. Vanwege corona zag de eigenaar geen toekomst meer in de zaak.

8 Reacties

Reageren
 1. Esrin W.

  Ik vink ook déze af. Mooie lijst inmiddels al. Wie volgt?

 2. Koel Hoofd

  Het is werkelijk triest, maar er zullen nog velen volgen…
  De koude sanering is begonnen.

 3. D.

  Jammer. Vooral zuur voor de eigenaar en medewerkers.

  Persoonlijk denk ik dat wanneer weer meer mogelijk is er gauw weer nieuwe ondernemers kansen zien. Tot die tijd staat het leeg.

 4. Bernhard

  Heel zonde. Was een fijne plek om een bakje koffie te drinken en een hapje te eten, op een plek met weinig horeca. Een verlies voor de buurt.

 5. De count

  Pand staat al maanden te huur, maar nu officieel dus

 6. Esrin W.

  Dat is op de Steenweg ook goed te zien, al die aanplakborden met Te Huur.

 7. dora

  Jammer dat het net weer buurthoreca is. In de binnenstad is meer dan genoeg horeca, daar kan best wat omvallen. Er moet juist wat meer horeca in de andere wijken komen.

 8. Trol

  Jammer voor de medewerkers, maar wel een kans voor iets beters op die plek. Paar keer geweest, kwaliteit was embarmelijk. Had niet echt het idee dat men wat wilde maken van die zaak. Publiek was ook mwa. Maar ieder zijn ding natuurlijk.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).