Derde café Anne&Max geopend in woontoren De Syp in Utrecht Derde café Anne&Max geopend in woontoren De Syp in Utrecht

Derde café Anne&Max geopend in woontoren De Syp in Utrecht

Derde café Anne&Max geopend in woontoren De Syp in Utrecht
De koffiezaak Anne&Max heeft een derde vestiging geopend in de woontoren De Syp in Utrecht. De keten, die ook te vinden is in andere steden, zat ook al aan de Donkere Gaard en aan de Burgemeester Reigerstraat.

De koffiezaak Anne&Max heeft een derde vestiging geopend in de woontoren De Syp in Utrecht. De keten, die ook te vinden is in andere steden, zat ook al aan de Donkere Gaard en aan de Burgemeester Reigerstraat.

Anne&Max wil een ‘huiskamer in de stad’ zijn, vanaf woensdag dus ook voor de bewoners van de gloednieuwe woontoren De Syp. In de nieuwe vestiging is een breed assortiment van onder meer huisgemaakte ijsthee, sandwiches, wijnen en koffies te vinden.

De koffiezaak viert de opening van hun derde Utrechtse vestiging met een tweetal acties: Gasten die de naam Anne of Max heten kunnen hier tot en met eind april gratis een kop koffie of thee komen halen, en de tien mensen die deze week als eerste binnenkomen krijgen een herbruikbare beker cadeau.

De Syp is een torenflat van 29 verdiepingen aan het Utrechtse Forum. Begin 2019 kregen de eerste bewoners van de flat hun huissleutels. Aan het Forum, een plein tussen de Van Sijpesteijnkade en de Moreelsebrug op 7,5 meter hoogte, is ook het kantoorgebouw Central Park te vinden.

Wil jij DUIC steunen en een set ansichtkaarten ontvangen met de beste foto’s uit het boek DUIC in 2021? Voor 7,95 euro krijg je twaalf kaarten, van elke maand in 2021 één ansichtkaart. Met de aanschaf van de kaarten heb je niet alleen een herinnering aan 2021 – om op te hangen, te bewaren of te versturen – maar steun je ook de lokale journalistiek in Utrecht.

7 Reacties

Reageren
 1. passalacqua

  de woonkamers die de bewoners hebben zijn idd dusdanig klein dat ze hier veel zullen vertoeven, kunnen ze eindelijk hun benen strekken 😉

 2. Massegast

  Dit is inderdaad veel beter dan die overjarige pub, die voor woontoren De Syp gesloopt moest worden. Hè, verdorie, nou kan ik m’n ironie-knop weer niet vinden.

 3. Paul

  The Gardian Pub, een internationale pleister plaats altijd voor Holy Day Inn hotel daar..

 4. JdV

  Zonder crowdfunding een horeca-vestiging geopend? Dat mag inderdaad wel in de krant en op DUIC !!!

 5. Peter

  Op de foto zie ik dat het begane grond is. Ik zou het nóg mooier hebben gevonden wanneer de tent op een hoge verdieping zou zijn gevestigd, met spectaculair uitzicht dus.

 6. Jan

  Lang leve de truttigheid.

 7. André Veenbrink

  Uiteraard wens ik ze veel succes.
  Toch ben ik blij dat mijn huiskamer er anders uitziet dan deze. Maar ja, ik ben met mijn 64 jaar dan ook al een beginnende bejaarde.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).