Eigenaar Amac opent dit najaar een horecazaak in The Wall in Utrecht Eigenaar Amac opent dit najaar een horecazaak in The Wall in Utrecht

Eigenaar Amac opent dit najaar een horecazaak in The Wall in Utrecht

Eigenaar Amac opent dit najaar een horecazaak in The Wall in Utrecht
In The Wall in Leidsche Rijn opent dit najaar het restaurant Liemès. In deze nieuwe horecazaak worden gerechten geserveerd uit elf verschillende wereldkeukens.

In The Wall in Leidsche Rijn opent dit najaar het restaurant Liemès. In deze nieuwe horecazaak worden gerechten geserveerd uit elf verschillende wereldkeukens.

De man achter Liemès is Ed Bindels, eigenaar van alle Amac Stores. Bindels heeft altijd een passie voor eten gehad en hij liep dan ook al langer met het idee om een horecazaak te openen. Toevallig stond er naast de Amac Store in The Wall al een langere tijd een ruimte leeg. Deze plek wordt nu omgebouwd tot restaurant.

In Liemès zijn straks elf chefs aan het werk. Deze hebben ieder hun eigen keuken met hun eigen specialiteit zoals Vietnamees, Japans en Italiaans. “Als chef hoef je alleen te doen waar je goed in bent, namelijk met passie de lekkerste gerechten klaarmaken. Wij zorgen voor de bediening, keukenapparatuur van de hoogste kwaliteit, een kassasysteem en de marketing”, aldus Bindels.

Er is straks bij Liemès plek voor zo’n 500 gasten. De hele ruimte is ruim 1500 vierkante meter groot. Het streven is om de zaak in oktober van dit jaar te openen.

10 Reacties

Reageren
 1. Connoisseur

  Dat hadden ze namelijk nog niet op de Proostwetering. ik ben benieuwd welk live cooking concept ‘t daar het langst zal vol gaan houden, deze ronde.

 2. Yoshua

  Baas van de Apple store opent restaurant met elf koks uit verschillende landen.
  Elf soorten appelmoes, appelvla, appelcake, apfelstrudel, Apfelkorn op het menu.
  Waarbij u zich appeltje rond kunt eten en drinken.

 3. Scherpschutter

  Massa is kassa. Een hele goede kans dat dit in het culinair onderontwikkelde Utrecht een hit gaat worden. Goed de auto kunnen parkeren, je helemaal vol rammen voor een twee tientjes en wat gelegenheid voor interessante Instagram plaatjes: heel veel meer factoren heb je niet nodig voor succes in Utrecht.

 4. Martin

  Het concept doet inderdaad denken aan Goodexplore. Maar is het een all you can eat concept?

 5. Massegast

  @Scherpschutter — Nee, meer heb je niet nodig. Maar het is niet in het stadsie, niet aan het Ouwegraggi en er is geen uitzicht op de Dom. En dan eet het niet zo lekker meer. Daarbij: Als de voorspellingen kloppen dan komt er een faillissementsgolf aan en The Wall is dan (weer) het eerste slachtoffer. Met blijft maar hopen met die Wall. Totdat men ontdekt: hoop is uitgestelde teleurstelling. (‘Zoals de Ouden riepen’, zou Joris Goedbloed zeggen)

 6. Fred

  Eerst lekker bunkeren, rondje of 7 en dan op de vuist in de kinderhoek! 😂😂 500 gasten ter waarde van 500 jaar gevangenisstraf 🥳

 7. Pieter

  Oftewel een kopie van de horecagelegenheid die er al zit.
  En daarnaast blijft het een uithoek qua locatie zeker met LRC vlakbij.

 8. wollie

  dit is wel de ideale kantine voor amac-personeel, niet? goed geregeld door edje kroketje

 9. HArry

  Ach, met die lage huurtjes kan je nog eens een gokkie doen.

  Wie is/zijn eigenlijk de eigen-aar/aren?

  Dat wordt pas een club met lagere huuropbrengsten.

 10. Koel Hoofd

  @Scherpschutter helemaal mee eens!
  Het is vlees noch vis, smaak nog kraak, meer van het zelfde, net zoals de inwoners.
  Het klinkt ook als een zakelijk rete slimme formule, koks doen het werk in ‘eigen keuken’ (=ZZPer?) en de organisatie faciliteerd de massa verkoop.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).