Er komt een sushirestaurant aan het Domplein | De Utrechtse Internet Courant Er komt een sushirestaurant aan het Domplein | De Utrechtse Internet Courant

Er komt een sushirestaurant aan het Domplein

Er komt een sushirestaurant aan het Domplein
Er komt een nieuw sushirestaurant aan het Domplein. Zaterdag opent Koi de eerste vestiging in Utrecht. Om dit te vieren kunnen bezoekers gratis sushi komen eten.

Er komt een nieuw sushirestaurant aan het Domplein. Zaterdag opent Koi de eerste vestiging in Utrecht. Om dit te vieren kunnen bezoekers gratis sushi komen eten.

Koi opende in 2008 de eerste vestiging in Tilburg. Na uitbreiding naar Arnhem en Amersfoort opent de keten nu een vierde restaurant in Utrecht.

Tijdens de opening zijn er gratis hapjes van 13.00 uur tot 16.00 uur. Het restaurant komt op nummer 2.

15 Reacties

Reageren
 1. Rottebert Peermans

  Wel all you can eat graag want ik heb honger.

 2. Piet

  Dacht dat er een horeca stop was voor de binnenstad,,,,,,,?
  Straks zus er meer horeca,,dan binnenstadsbewoners

 3. Erwin

  Sushi is zóóóó 2010….

 4. Don

  Verrassend “de eerste vestiging van” weer een keten restaurant.

 5. Kadoendra

  @Rottebert Peermans

  Ze zijn inmiddels op de hoogte van je komst!
  Misschien moet je nog even contact opnemen met nummer 1 of je daar na je eetfestijn een tijdje in alle rust kan uitbuiken.

 6. Nlz

  @Piet: Een harde stop is er niet, maar er wordt ook niet zomaar overal een horecavergunning afgegeven: https://omgevingsvisie.utrecht.nl/thematisch-beleid/horeca/

 7. gerben

  Staat pas 1.5 jaar aangekondigd o.i.d.

 8. Gerard Brugmans

  Wethouder Klaas Verschuure wil graag dat het nog veel drukker wordt in de stad, want ondernemers moeten meer geld kunnen verdienen. (zie artikel nu elders op DUIC) Al die mensen moeten dan natuurlijk wel ergens kunnen eten.
  Voorzitter van Koninklijke Horeca Utrecht, Pieter Honing, wil de horeca in Utrecht laten groeien, maar wel op een verantwoorde manier, en overaanbod voorkomen: “Dus niet elk vrijgekomen retailpand ‘zomaar’ bestemmen naar horeca en invullen met horeca.” (DUIC, 11 januari 2018)
  In de praktijk kan iedereen zien dat elk vrijgekomen retailpand ‘zomaar’ wordt bestemd naar horeca en ingevuld met horeca waardoor het overaanbod alsmaar verder wordt versterkt.

 9. w

  wow sushi, wat freakin’ vernieuwend!

 10. arbeider

  @ Gerard Brugmans

  Niet zo gek dat er veel horeca in lege panden komen. Het is bijna nog het enige verdienmodel voor ondernemers door alle autoluwe plannen in de stad.

 11. stoptbijrood

  Ben bezorgd over bezorg brommers. Sushi thuisbezorgd. Waar staan de brommers?

 12. bee

  komen er in de binnenstad dan net als in het buitenland van die proppers die je aanspreken op straat om bij hun te eten/drinken ,voordat je bij de concurrent naar binnen gaat..

 13. Rottebert Peermans

  @bee: Ja! Net als in “het buitenland”. Voor het vakantiegevoel in eigen stad.
  Liever een restaurantpropper dan die irritante goededoelenproppers met hun wannabe gladde praatjes.

 14. Cico

  Gratis eten? Ik voorspel alvast een km lange rij. De topper van de Hollandse cuisine is altijd gratis eten.

 15. wollie

  @stoptbijrood het is sushi, dat wordt met stokjes bezorgd

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).