Grootste veganistische restaurant van Europa SNCKBR geopend aan het Vredenburg | De Utrechtse Internet Courant Grootste veganistische restaurant van Europa SNCKBR geopend aan het Vredenburg | De Utrechtse Internet Courant

Grootste veganistische restaurant van Europa SNCKBR geopend aan het Vredenburg

Grootste veganistische restaurant van Europa SNCKBR geopend aan het Vredenburg
Aan het Vredenburg is vandaag SNCKBR opengegaan. Het restaurant serveert alleen veganistische maaltijden en heeft al vestigingen in Amsterdam en Eindhoven. Eerder zat op deze locatie het Chinese restaurant Paradijs. 

Aan het Vredenburg is vandaag SNCKBR opengegaan. Het restaurant serveert alleen veganistische maaltijden en heeft al vestigingen in Amsterdam en Eindhoven. Eerder zat op deze locatie het Chinese restaurant Paradijs

Met 110 zitplaatsen is SNCKBR aan het Vredenburg 28, volgens de eigenaren, het grootste restaurant in Europa dat alleen plantaardige producten serveert. Bij het interieur is daarnaast geen gebruik gemaakt van leer en de bedrijfskleding is fairtrade.

Eigenaar Naphassa Parinussa vertelt: “Nederlanders zijn steeds bewuster van waar hun eten vandaan komt. En we zien dat meer en meer restaurants plantaardige gerechten op de kaart zetten. Maar een volwaardig all-day restaurantconcept met alleen veganistische gerechten en dranken op een populaire locatie, dat miste ik nog. Samen met de founders van SNCKBR willen Floris Beukers en ik laten zien – of eigenlijk proeven – hoe niet normaal lekker de plant based keuken kan zijn. Alle geuren, kleuren, smaken en texturen zijn mogelijk.”

Bij het restaurant kan men ontbijten, lunchen en dineren. Gerechten als Chinese Bao Buns, Noord-Afrikaanse Tajine, Indiase curry en een Britse Mushroom Wellington staan er op de kaart. Tevens zijn er speciaalbieren, biologische wijnen en cocktails te halen.

4 Reacties

Reageren
 1. Ben

  Yes, eindelijk! Ik ga er snel heen en hoop dat het totaalplaatje met kosten en vriendelijke bediening klopt.

 2. w

  Zodra de zaken goed gaan hebben ze dan ook geld om de letter A in snackbar te betalen? zooo 2001 !

 3. Simon

  Uitstekend nieuws.

 4. utrechtsevogel

  Het blijft jammer dat Paradijs weg is.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).