Het weekend van Robin Zwijnenburg van ROOST aan de Singel: ‘Morgen moet de drankvoorraad op’ | De Utrechtse Internet Courant Het weekend van Robin Zwijnenburg van ROOST aan de Singel: ‘Morgen moet de drankvoorraad op’ | De Utrechtse Internet Courant

Het weekend van Robin Zwijnenburg van ROOST aan de Singel: ‘Morgen moet de drankvoorraad op’

Het weekend van Robin Zwijnenburg van ROOST aan de Singel: ‘Morgen moet de drankvoorraad op’
Robin Zwijnenburg, mede-eigenaar van ROOST aan de Singel. Foto: Robert Oosterbroek / DUIC
Morgen is de laatste reguliere openingsdag van ROOST aan de Singel. Met gigantische kortingen belooft het een mooie afsluiting van het eerste seizoen te worden. DUIC blikt met mede-eigenaar Robin Zwijnenburg terug op de afgelopen maanden en kijkt alvast vooruit naar volgend jaar.

Morgen is de laatste reguliere openingsdag van ROOST aan de Singel. Met gigantische kortingen belooft het een mooie afsluiting van het eerste seizoen te worden. DUIC blikt met mede-eigenaar Robin Zwijnenburg terug op de afgelopen maanden en kijkt alvast vooruit naar volgend jaar.

Na zaterdag zit het eerste seizoen erop. Kijk je er met een goed gevoel op terug?
“Jazeker! Het concept is heel goed ontvangen en ook het publiek dat erop af kwam was erg leuk. Precies waar we op hadden gehoopt eigenlijk. Ondanks dat het qua weer geen mooie zomer was, wisten mensen ons bij elke zonnestraal gelukkig wel te vinden. Steeds vaker kwamen mensen ook bij minder mooi weer hier borrelen. Zelfs veel toeristen weten ons te vinden! Amerikanen, Spanjaarden, noem maar op. De afgelopen maanden waren zeker geslaagd.”

Houd je je naast ROOST nog met iets anders bezig?
“Ik werk al een paar jaar voor mezelf in de evenementenbranche. Afgelopen zomer heb ik bijvoorbeeld de fanzone op de Neude tijdens het EK Vrouwenvoetbal mede georganiseerd. Het is vrij veel naast mijn werk bij ROOST, maar ik doe het omdat ik het ontzettend leuk vind. Als ik iets doe, wil ik het ook graag goed doen. Dan maar een paar uurtjes slaap minder zo nu en dan.”

Wat kunnen gasten morgen – tijdens de laatste reguliere openingsdag – verwachten?
“We hebben een voorraad staan aan drank en die moet op. Zo hebben we bijvoorbeeld nog een aantal fusten bokbier die we aan de tap hangen en met kortingen van misschien wel vijftig procent zullen verkopen. Ieder uur hebben we een andere actie waarbij dranken worden verkocht met heel veel korting. Uiteraard verwachten we veel mensen die zin hebben om er op deze voorlopig laatste avond bij ROOST iets gezelligs van te maken. We willen op deze manier graag iets terug doen en onze gasten bedanken voor een geweldig seizoen.”

De vergunning is verlengd. Staan er bijzonderheden op de planning voor volgend jaar?
“Deze winter gaan we niet elke dag open, maar willen we in het weekend af en toe wat leuks organiseren organiseren. Verder stellen we deze plek beschikbaar voor mensen die hier bijvoorbeeld een winterbarbecue of borrel willen houden. Vanaf 1 april zullen gaan we weer open volgens onze reguliere tijden. Volgend jaar zal er niet bijzonder anders uitzien. We merkten dat livemuziek goed in de smaak viel, dus dat komt sowieso weer terug. Misschien dat we ook weer een oesterevenement organiseren, want dat was een groot succes.”

Hoe ziet je favoriete weekend eruit?
“Natuurlijk ben ik vaak in de weekenden ook aan het werk, maar als ik een keer vrij ben hang ik alsnog in de horeca rond. Ik vind het heerlijk om dan met vrienden of vriendinnen ergens een hapje te gaan eten.”

Op welke plekken kom je graag?
“Meestal ga ik naar ’t Wed of het Ledig Erf. Daarnaast vind ik Lefebvre een leuke plek om een wijntje te drinken. Voor oesters en bubbels ga ik het liefst naar Sea Salt. Als ik geen zin heb om te koken ga ik graag naar Spaghetteria.”

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).