Horecazaak Karaf neemt plek in van Bar Beton | De Utrechtse Internet Courant Horecazaak Karaf neemt plek in van Bar Beton | De Utrechtse Internet Courant

Horecazaak Karaf neemt plek in van Bar Beton

Horecazaak Karaf neemt plek in van Bar Beton
Utrecht heeft er een nieuwe horecagelegenheid bij, KARAF Food & Drinks is geopend aan de Korte Jansstraat. De zaak is te vinden in het pand waar voorheen Bar Beton zat.

Utrecht heeft er een nieuwe horecagelegenheid bij, KARAF Food & Drinks is geopend aan de Korte Jansstraat. De zaak is te vinden in het pand waar voorheen Bar Beton zat.

Eigenaren Fatma en Mustafa Kara hadden al eerder een restaurant in Utrecht met dezelfde naam. Sinds 1999 hebben zij meerdere zaken in Utrecht gehad, waaronder restaurant Het Zuiden, restaurant de Eetkamer, restaurant de Artisjok en als laatste restaurant Loof aan het Domplein.

(Tekst gaat door onder afbeelding)

Fatma Kara: “Eind vorig jaar is Loof overgenomen door mijn broer en zijn compagnon, omdat we het even rustiger aan wilde doen. Maar als snel begon het weer te kriebelen. Toen het pand aan de Korte Jansstraat beschikbaar kwam, twijfelden we geen moment. Dit was de plek voor KARAF Food & Drinks.”

De inrichting is door Fatma Kara zelf bedacht. Het concept van de zaak is daarnaast net iets anders dan de voorgaande zaken. Fatma: “KARAF Food & Drink is de gehele dag open om te ontbijten, lunchen, borrelen en dineren. Bovendien zijn we nu echt een familiebedrijf, want ook onze kinderen zijn deze keer betrokken bij de onderneming.”

14 Reacties

Reageren
 1. Inez

  Maar wat is er aan de hand met Bar Beton? Ze hebben nu al 2 zaken gesloten, gaan ze failliet?

 2. helpdesk

  inez, hier uitleg: https://www.duic.nl/horeca/bar-beton-vertrekt-na-vier-uit-utrechtse-schildersbuurt/

 3. Johan

  @ helpdesk

  Neen , dat is geen uitleg, want in dat persbericht zeggen ze nu juist dat ze zich gaan concentreren op de overige drie vestigingen. Waarvan er nu dus weer een dicht gaat. Nadat er op de Jansstraat al eerder een dichtgegaan is. Concept loopt gewoon niet.

 4. JdV

  Bar Beton zinkt als een baksteen. Tijd voor wat crowdfunding zeg ik.

 5. Utrechter

  Er is veel te veel horeca in Utrecht. Daarom gaat er veel failliet. Weinig te bieden dan ben je weg.

 6. Mies

  Ik heb wel een vermoeden waardoor dat komt… kwam in het begin graag bij Barbeton, toen waren er nog minder koffietentjes in Utrecht en ze hadden weg lekkere taart. Begon me echter in toenemende mate te irriteren aan beknepen (zeg maar gewoon gierig) gedrag van de eigenaar. Ieniemienie glaasjes water, overal moeilijk over doen, voelde me niet erg welkom. Dan leg je het gewoon af – blijkt nu dus.

 7. Inez

  @Johan: daar heb je gelijk in. Ik vind het heel jammer, want ik vind de eigenaren heel sympathiek. Hopenlijk loopt het goed af.

 8. Minder minder,,overschot horeca

  Men wilde meer meer meer horeca
  Dat wordt straks gewoon weer ,,minder minder minder
  Veel te veel van hetzelfde

 9. Marcel

  @Inez
  Zaak beginnen. Opbouwen. Verkopen = crashen.
  Niet zo moeilijk toch?

 10. Henk

  “Utrechter” heeft gelijk. En alle leuke speciaalzaken verdwijnen…..

 11. wollie

  @henk: blijkbaar niet zo leuk dat er genoeg verkocht wordt…

 12. Henk Drees

  Toen ik begin 2017 al 3,55 voor een Klein kopje normale koffie moest aftikken bij de Bar Beton was het voor mij gelijk de laatste keer. Ik geloof dat ik niet de enige was die deze prijzen buiten alle proporties vond

 13. Nicolas

  @Marcel: ….. “Verkopen=crashen”.
  Je bedoelde waarschijnlijk: “Verkopen = cashen”… ?

 14. Marko

  Bar beton centrum was een van mijn favoriete werkplekken in de stad. Alleen de prijzen voor een standaard kopje koffie waren buitensporig hoog. Ik vroeg mij ook altijd af waar de studenten die rond mij zaten dat van betaalden. Wellicht de hele dag op 1 consumptie? Dat gaf natuurlijk ook niet veel omzet.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).