Vapiano opent deuren in Leidsche Rijn Centrum | De Utrechtse Internet Courant Vapiano opent deuren in Leidsche Rijn Centrum | De Utrechtse Internet Courant

Vapiano opent deuren in Leidsche Rijn Centrum

Vapiano opent deuren in Leidsche Rijn Centrum
Het Brusselplein in Leidsche Rijn Centrum
Het bekende restaurant Vapiano opent op 1 november een locatie in Leidsche Rijn Centrum. Het vestigt zich onder de kantoren op het Brusselplein.

Het bekende restaurant Vapiano opent op 1 november een locatie in Leidsche Rijn Centrum. Het vestigt zich onder de kantoren op het Brusselplein.

De Duitse horecazaak zou in het voorjaar van 2018 openen in Leidsche Rijn Centrum, de opening heeft iets langer op zich laten wachten. Eerder opende het bedrijf ook al een vestiging op het Stationsplein bij Hoog Catharijne.

Mensen kunnen bij Vapiano terecht voor vers bereide Italiaanse gerechten als huisgemaakte pasta, steenovenpizza’s en salades. Het restaurant biedt tevens een optie tot Take Away voor (trein)reizigers.

9 Reacties

Reageren
 1. Angelique

  Take Away voor (trein)reizigers
  Nou ja zeg, mag ik als bewoner niet eens meenemen.

 2. JdV

  @Angelique: je mag vast wel meenemen, maar of je zit te wachten op echt italiaans eten van een duits bedrijf is maar helemaal de vraag 🙂

 3. cas

  Het duurt daar vaak zo lang voordat je eten hebt, dat je al 3 treinen hebt gemist….

 4. Bart

  @JdV ja want alleen Italianen kunnen Italiaans koken, alleen de Spanjaarden tapas en paella, alleen de Fransen coq au vin, alleen Nederlanders stamppot boerenkool, alleen Belgen frieten, alleen de Britten fish & chips, alleen de Grieken tzatziki enzovoorts. Ik snap ook niet waarom een Duits horecabedrijf niet gewoon bratwurst mit sauerkraut serveert…

 5. wollie

  huisgemaakt is dan weer een gallicisme (komt van: fait maison)

 6. w

  @Bart
  1 ding weten we zeker na een bezoekje vapiano, duitsers kunnen het niet

 7. Bart

  @w een ding weten we zeker na jouw bezoekje aan Vapiano: jij bent er niet tevreden over. Smaken verschillen nu eenmaal.

 8. w

  @Bart
  authentiek Italiaans heeft niks met smaken verschillen te maken, vapiano is ondermaatse quasi italiaanse fusion junkfood (zegt een 030 Napolitaan)

 9. Scherpschutter

  Ik snap niet hoe iemand überhaupt kritiek op het eten of de bediening kan hebben op een tent waar je voor een tientje kunt (vr)eten.

  Wat verwacht je dan in godsnaam voor dat geld? Een symfonie van smaken waarbij je in totale extase het gevoel ervaart dat er een engeltjie op je tong staat te zeiken, efficiënt geserveerd door een leger persoonlijke obers dat je op je wenken bedient?

  Wees blij dat er überhaupt iets eetbaars op je bord ligt voor dat geld en dat je nog bedient wordt ook. Man man man. Die Utrechtse eetcultuur…..Wat een armoe.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).