Koffie van Vascobelo nu ook in de Stadskamer van Utrecht Koffie van Vascobelo nu ook in de Stadskamer van Utrecht

Koffie van Vascobelo nu ook in de Stadskamer van Utrecht

Koffie van Vascobelo nu ook in de Stadskamer van Utrecht
Een nieuwe vestiging van de Belgische koffieketen Vascobelo is op dinsdag 1 februari geopend in de Stadskamer van Utrecht. Hier kunnen mensen zeven dagen per week terecht voor een kop koffie, ontbijt, lunch en diner.

Een nieuwe vestiging van de Belgische koffieketen Vascobelo is op dinsdag 1 februari geopend in de Stadskamer van Utrecht. Hier kunnen mensen zeven dagen per week terecht voor een kop koffie, ontbijt, lunch en diner.

De vestiging in Hoog Catharijne is een café-brasserieformule, eenzelfde soort zaak als de Vascobelo die aan de Nachtegaalstraat is gevestigd. De koffie wordt vers bereid door barista’s. Verder kunnen gasten eten bestellen van een menu met gerechten zoals de Classic Chicken Sandwich of de Caesar Salad met gamba’s.

Oprichter en CEO van Vascobelo, Jan de Roeck: “We zijn enthousiast over deze samenwerking met HMSHost. We geloven dat het een uniek perspectief zal geven aan de activiteiten van Vascobelo en ons helpt de Vascobelo-lifestyle te verspreiden.”

‘All-day dining’

Ronald Loendersloot van HMSHost Nederland, de partij die de horeca voor ‘mensen onderweg’ verzorgt, zegt: “We zijn trots om Vascobelo aan onze merken te mogen toevoegen en zien deze samenwerking als een versterking van ons koffieportfolio en in all-day dining. Deze nieuwste store in de Stadskamer, biedt onze gasten een warme en gastvrije ontmoetingsplek voor zowel sociale als zakelijke connecties.”

8 Reacties

Reageren
 1. willem

  Alle horeca in de stadskamer is van HMSHost: Comptoir Libanais, Burger Federation, Vascobelo.
  HMSHost is weer van Autogrill, en dat is weer van de familie Benetton (je weet wel, van die kleren).
  Dus laten we niet doen alsof die allemaal superleuke authentieke horecagelegenheden zijn, het zijn allemaal concepten voor vlieghavens, snelwegrestaurants en dus blijkbaar ook de stadskamer.

 2. W.

  Willem, goed uittreksel van het artikel.

 3. A Hak

  Inderdaad allemaal concepten van grote corporaties. Hier in Utrecht Zuid zit ook gewoon een Vascobelo in een corporate kantoorpand.

 4. JdV

  Ff naar de prijzen gekeken van deze tent. Ik zeg veel plezier ermee. 18,50 voor een simpel ontbijtje. 8 euro voor een tosti, o nee, pardon, croque monsieur. Dat zijn zelfs voor utrecht centrum forse prijzen.

 5. Massegast

  De familie Benetton controleert, met iets meer dan 50% van de aandelen, de firma Autogrill. Met HMS Host als dochter. Dus voor iedereen die hier zakelijk iets in ziet: de aandelen Autogrill zijn op de beurs van Milaan (Borsa Italiana) aan te schaffen. Dan doe je ook een beetje mee met het commerciële succes van deze Autogrill concepten en via hen met Hoog Catharijne. Direct beleggen in HC kan ook en wel via Klépierre, de eigenaar van HC en genoteerd aan de beurs van Parijs (Euronext Paris). Want, zoals Wim Kan ooit zei: de aan(deel)houder wint.

 6. Hans

  Wie rijk wil worden, of op zijn minst niet arm, dient de horeca te mijden als de spreekwoordelijke pest.

 7. Martin Utrecht

  Ik moet altijd erg lachen als men probeert uit te leggen hoe vernieuwend een concept is. Een brasserieformule, een Vascobelo lifestyle,een koffieportfolio en een all day dining in deze nieuwe store. En wat houdt dat allemaal in, volgens het artikel? Je koffie wordt vers gemaakt en je kunt een gerecht bestellen van een menu. Dat is inderdaad nogal uniek…. Van mij hoeft het ook niet uniek te zijn. Maar waarom deze dure woorden? Waarschijnlijk om de prijs te rechtvaardigen.

 8. Cico

  Ik sta liever met mijn vochtige dienblad te wachten totdat mijn voorganger 6 scheppen aardappelpuree op zijn te kleine bord heeft gebalanceerd. Dat was pas een horeca concept

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).