Lefebvre opent tweede zaak aan de Neude: Liquorbar | De Utrechtse Internet Courant Lefebvre opent tweede zaak aan de Neude: Liquorbar | De Utrechtse Internet Courant

Lefebvre opent tweede zaak aan de Neude: Liquorbar

Lefebvre opent tweede zaak aan de Neude: Liquorbar
Bron: Google Streetview
De eigenaren van wijncafé Lefebvre gaan een tweede horecazaak aan de Neude openen. De nieuwe zaak, naast het wijncafé, krijgt de naam Liquorbar en moet deze maand opengaan.

De eigenaren van wijncafé Lefebvre gaan een tweede horecazaak aan de Neude openen. De nieuwe zaak, naast het wijncafé, krijgt de naam Liquorbar en moet deze maand opengaan.

Het pand op de Neude 1 kwam leeg te staan toen uitzendbureau Manpower vertrok. De eigenaar van wijncafé Lefebvre, dat op nummer 2 zit, zag zijn kans en besloot het pand ook te gaan huren.

Waar het bij het wijncafé uiteraard om wijn draait het de Liquorbar meer om sterke drank. “We bieden kleine distilleerderijen en brouwerijen een podium en serveren drank met een sterk verhaal.”

Node gin

De zaak moet een ‘echt café-gevoel’ krijgen. Lefebvre schrijft: “We verwelkomen jou en je vrienden met een brede lach. We vragen wat jij lekker vindt en bieden je advies, om je vervolgens zelf een keuze te geven welke liquor bij jou past.”

In samenwerking met de lokale distilleerderij ‘De Pronckheer’ uit Cothen heeft een team van de Liquorbar eigen gin en wodka gestookt. Geïnspireerd op het vroegere Neude, oftewel Node, wat vroeger een moeras was dat gevormd werd door verschillende planten, kruiden en bloemen. Deze vormden de inspiratiebron voor de eigen NODE gin en vodka.

7 Reacties

Reageren
 1. JdV

  Leuk. Mooie aanvulling met een duidelijk regionaal karakter. Dit voegt iets toe aan de stad, itt de zoveelste zielloze franchise. Heel veel succes gewenst, ik kom snel wat drinken.

 2. Peet

  Hehe,,eindelijk iets creatiefs,,,leuk,,sukses!!

 3. Jelle

  Wat een leuk idee!

 4. Geef het beestje een naam

  Leuk idd, maar was er niet een stop op nieuwe horeca in het centrum?

 5. Ton

  Liquor is zoiets als gedestileerd ?

 6. Karla

  @Geefhetbeestjeeennaam. Er is een stop op nieuwe lokaties voor horeca, maar op alle bestaande lokaties waar horeca mocht komen, komt nog steeds horeca. Vandaar nog steeds nieuwe horeca op Mariaplaats, Neude, Vredenburg en het Stationsgebied, om maar eens een paar plekken te noemen. Ondanks het personeelstekort en de spoeling die steeds dunner wordt durven horecaondernemers nog steeds nieuwe zaken te openen. Stoer of stom?

 7. Zwerver dakloos

  Jonge jenever uit zo,n trilglaasje
  Kaniewachte

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).