Lebkov & Sons komt op plek Pret a Manger in Utrecht Centraal | De Utrechtse Internet Courant Lebkov & Sons komt op plek Pret a Manger in Utrecht Centraal | De Utrechtse Internet Courant

Lebkov & Sons komt op plek Pret a Manger in Utrecht Centraal

Lebkov & Sons komt op plek Pret a Manger in Utrecht Centraal
Archieffoto Utrecht Centraal
Lebkov & Sons opent in februari 2020 een filiaal in station Utrecht Centraal. De broodjeszaak komt op de plek van Pret a Manger.

Lebkov & Sons opent in februari 2020 een filiaal in station Utrecht Centraal. De broodjeszaak komt op de plek van Pret a Manger.

Vrijdag werd bekend dat Pret A Manger ongeveer anderhalf jaar naar de opening de deuren definitief sluit. De zaak in Utrecht was het enige Nederlandse filiaal van het internationale horecabedrijf.

Pret a Manger is direct naast de hoofdingang van station Utrecht Centraal te vinden. Op deze plek opent Lebkov & Sons volgend jaar de zesde vestiging. “Ik kijk ernaar uit om hier een hele fijne plek van te maken, waarbij ik alle inspiratie wil gebruiken die ik ooit ergens heb opgedaan”, laat Lebkov weten in een reactie op Facebook.

Bij de zaak kunnen klanten terecht voor broodjes, koffie en zoetigheid. In 2002 opende Lebkov de eerste vestiging in Leiden.

Gekoppelde berichten

6 Reacties

Reageren
 1. G.H.

  Prima vervanger, afgaande op de Lebkov in Leiden.

 2. Koel Hoofd

  De ene horeca voor de andere horeca vervangen op een locatie waar de horeca elkaar al dood concurreerd. Hoe lang zou het duren voordat ook deze ten gronde gaat?

 3. VincentDV

  “Broodjes, koffie en zoetigheid”. Eindelijk kunnen we dat nu ook krijgen op het station.

 4. BdV

  Ik heb het idee dat Lebkov het wel eens zou kunnen gaan redden. Ook al hebben ze prima koffie, thee en broodjes zoals minstens 50% van de zaken op het station, ze hebben iets herkenbaars. Misschien is het alleen maar de sfeer, waardoor ik me kan voorstellen dat klanten (waaronder ik zelf) er terugkomen.

 5. Marijn

  Een vestiging van the Village of 30ml was echt perfect geweest op deze plek!

 6. NPH

  De beste koffie vindt je nog steeds bij Bar Beton. Aan de andere kant van de hal.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).