Leon Mazairac vertrekt uit Utrecht en gaat naar beachclub in Zandvoort | De Utrechtse Internet Courant Leon Mazairac vertrekt uit Utrecht en gaat naar beachclub in Zandvoort | De Utrechtse Internet Courant

Leon Mazairac vertrekt uit Utrecht en gaat naar beachclub in Zandvoort

Leon Mazairac vertrekt uit Utrecht en gaat naar beachclub in Zandvoort
Leon Mazairac van Podium onder de Dom aan het werk tijdens opnames voor het programma Skaveren.
De Utrechtse topkok Leon Mazairac vertrekt uit Utrecht. Hij wordt chef bij Bernie’s Beach Club in Zandvoort. Dat meldt Misset Horeca.

De Utrechtse topkok Leon Mazairac vertrekt uit Utrecht. Hij wordt chef bij Bernie’s Beach Club in Zandvoort. Dat meldt Misset Horeca.

Mazairac is de voormalig chef en mede-eigenaar van Podium onder de Dom – door velen gezien als een van de beste restaurants van Utrecht. Hij besloot om na 10 jaar te vertrekken. Het is nu ook duidelijk waar hij naartoe gaat: Zandvoort.

Mazairac vertelde toen hij stopte bij Podium: “Soms is het goed om even afstand te nemen van de onderneming om tot nieuwe ideeën te komen. En ondanks dat Podium onder de Dom nog altijd goed vol zit ben ik toe aan een nieuwe uitdaging.”

Op de plek waar Podium onder de Dom zat aan de Domstraat zit inmiddels Restaurant Simple.

7 Reacties

Reageren
 1. Sjaak

  Kok in een strandtent in het altijd bruisende zandvoort is ook niet mis.

 2. Steve

  Beste Leon,
  Het gaat je goed daar in Zandvoort.
  We zullen je missen in Utrecht.
  Groetjes van de taxichauffeur’s van Ribotax Utrecht.

 3. Jaap

  Gegrilde kip en rib eye… Hij is het echt zat om te vechten voor een ster. Meer ellende in Utrecht en vertrek uit de stad van het volgende talent. Als wij alleen maar de student blijven cateren blijft er niks van kwaliteir over. hoop voor Leon dat ‘ie iig het plezier voor zijn vak terugvindt.

 4. Piet

  Altijd goed een Bernie’s Burger met wat geroosterde duinaardappeltjes. Prima maar dat kan iedere hobbykok klaarmaken( alleen de locatie kan je er niet bij krijgen). Is wel een enorme omschakeling, volgens mij is iemand zwaar teleurgesteld in zijn vorige baan.

 5. Peet

  We gaan je missen man
  Sukses!!

 6. Emma

  Ik hoop dat dit slechts een zomers intermezzo is, het is Leon gegund, en dat hij daarna weer hier in Utrecht komt koken.

 7. Pat

  He jammer Leon, ik zal je missen! We komen naar Zandvoort. Ook leuk! of zelfs nog beter…….

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).