Loaded aan Amsterdamsestraatweg gaat verder als Mexicaans restaurant Loaded aan Amsterdamsestraatweg gaat verder als Mexicaans restaurant

Loaded aan Amsterdamsestraatweg gaat verder als Mexicaans restaurant

Loaded aan Amsterdamsestraatweg gaat verder als Mexicaans restaurant
Restaurant Loaded aan de Amsterdamsestraatweg heeft besloten verder te gaan als Mexicaans restaurant. De zaak is de afgelopen tijd verbouwd en opent vanaf donderdag onder de naam TULA, Cocina Mexicana de deuren.

Restaurant Loaded aan de Amsterdamsestraatweg heeft besloten verder te gaan als Mexicaans restaurant. De zaak is de afgelopen tijd verbouwd en opent vanaf donderdag onder de naam TULA, Cocina Mexicana de deuren.

In augustus werd bekend dat Loaded definitief de deuren zou sluiten. Nu is dus bekend wat voor concept er in het pand komt. Tula gaat in eerste instantie op donderdag, vrijdag en zaterdag open tussen 17.30 en 23.00 uur. Er is plek voor twintig gasten per avond, die kunnen kiezen voor een vast vier- of vijfgangenmenu.

De eigenaren van het restaurant besloten eerder al om offline verder te gaan. Eerder zei mede-eigenaar Jeffrey de Vries daarover: “We willen niks meer oprichten qua sociale mediakanalen en websites. Het is tegenwoordig zó gewoon geworden dat horeca zich daar ook mee bezighoudt, maar die online wereld kan een grote vermoeidheid met zich meebrengen.” Zo hadden ze onder meer negatieve ervaringen met onlinereviewsystemen.

Restaurant Loaded opende in de zomer van 2018 aan het begin van de Amsterdamsestraatweg. Tot afgelopen 2 augustus werden er festivalgerechten en speciaalbier geserveerd.

Gekoppelde berichten

12 Reacties

Reageren
 1. gert

  Hoe gaan we dit restaurant vinden dan?

 2. JdV

  Prima idee. Er zijn 7 Mexicaanse restaurants in 030. Hier komt nummer 8. Iets verderop aan de andere kant van de straat zit er trouwens ook 1.

 3. Zwaon

  Orgineel …………

  Maak er een Kameleon Restaurant van, dus elke maand, een ander thema of land.

  Zo hou je het spannend en in de buurt wonen nu grotendeels jongeren en jonge gezinnen tot 50 jaar.

  Dus nu ff een maandje Mexicaans, daarna Tibet etcetera. Dus 12 maanden en 12 verschillende menu’s, waardoor mensen eerder terugkomen. En je het spannend houd.

  Ipv F…. jarenlang hetzelfde ………. 🙁 of zelfs maandenlang hetzelfde.

 4. Wouter

  @gert: op de Amsterdamsestraatweg

 5. Nlz

  @Gert: Gewoon, in de Gouden Gids en/of het Telefoonboek…

 6. PanchoVilla

  Een Mexicaans restaurant is geen concept meer…maar een uitgekauwde formule…

 7. Rottebert Peermans

  Cocina Mexicana? Cocaïna Colombiana Zou meer klanten trekken denk ik…

 8. Hans Bessels

  “Zo hadden ze onder meer negatieve ervaringen met onlinereviewsystemen.” Kortom, ze hopen zo geen negatieve recensies meer te krijgen door offline te gaan ipv te zorgen dat je eten en restaurant op orde is

 9. wollie

  maarhoewashet ?

 10. Koel Hoofd

  Off grid en back to basic, ik wens ze echt heel veel succes toe.
  Want die hysterische permanent online ingeplugde meute heeft toch geen centen om te besteden aan goed eten.

 11. Olaf

  Een *goed* TexMex restaurant zou fantastisch zijn, dat hebben we niet in Utrecht, en vrijwel niet in Europa.

  Maar ik vrees dat het een kopie wordt van die hipster-taco-joint schuin tegenover TiVre. Veel geld voor weinig waar. En het is ook nog eens niet goed.

  Maar wie weet!

 12. Angelique

  Eerst proeven, dan oordelen 🙂
  Ben benieuwd.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).