Loaded op de Amsterdamsestraatweg wil verhuizen; zaak staat te koop | De Utrechtse Internet Courant Loaded op de Amsterdamsestraatweg wil verhuizen; zaak staat te koop | De Utrechtse Internet Courant

Loaded op de Amsterdamsestraatweg wil verhuizen; zaak staat te koop

Loaded op de Amsterdamsestraatweg wil verhuizen; zaak staat te koop
Loaded ging vorig jaar open aan de Amsterdamsestraatweg en staat nu weer te koop. Althans, het pand en de inventaris is over te nemen want horecazaak Loaded wil ergens anders in de stad verdergaan.

Loaded ging vorig jaar open aan de Amsterdamsestraatweg en staat nu weer te koop. Althans, het pand en de inventaris is over te nemen want horecazaak Loaded wil ergens anders in de stad verdergaan.

Het gaat goed met Loaded, zo vertelt mede-eigenaar Jeffrey de Vries. “We willen eigenlijk verder groeien maar het plafond is hier bereikt.”

Loaded aan de Amsterdasemstraatweg, serveert zogenoemde street- en festival food. Gasten kunnen er terecht voor kleine festivalgerechten die gedeeld kunnen worden en speciaal biertjes. Dat doen ze in het pand waar jarenlang een feestwinkel zat. Vorig jaar opende de horecazaak er, en nu wordt het pand en de inventaris weer te koop aangeboden.

Andere plek

De Vries legt uit: “We krijgen de kans om op een andere locatie verder te gaan. Een plek waar we verder kunnen groeien. We dachten ‘die kans moeten we grijpen’. Want het is niet zo dat we op zoek waren naar een alternatieve plek, het gaat namelijk ook hier goed.”

De oude zaak moet dus eerst verkocht worden voordat er verhuisd gaat worden. Waar de nieuwe Loaded komt? “Dat willen we liever nog even geheim houden”, vertelt mede-eigenaar De Vries.

Gekoppelde berichten

6 Reacties

Reageren
 1. Fred

  Laat me raden: Die gaan naar het Werkspoorkwartier. Of 2e Daalsedijk.

 2. jan

  Snap ik wel de vergunning daar loopt maar tot 22:00 in de avond

 3. Dirk

  Tuurlijk je gaat een goedlopende zaak wegdoen om ergens anders iets te starten dat onbewezen is. Laten we even meegaan in de logica van het verhaal van de eigenaar: verkopen betekent op het laatst geld ontvangen, herinvesteren en dus lange tijd verbouwen en daarna een tijd geen inkomsten ontvangen totdat je nieuwe zaak klaar is. Je moet dus wel erg wanhopig zijn om voor zo’n scenario te kiezen.

  Als het echt zo goed loopt en de andere opportunity zo goed is dan vind je wel externe financiering. Maar daarvoor moeten wel de boeken open.

  Plausibeler is dat die zaak helemaal niet zo goed loopt. En dat is uiteraard heel lullig voor die ondernemer, maar nog lulliger voor degene die de zaak overkoopt.

 4. een tevreden ASWer

  Huh? Plafond bereikt? Ik kom er geregeld en het bevalt me prima,maar meestal is het er best wel uitgestorven.

 5. JdV

  Loaded is gefinancierd door crowdfunding. Het geld is op, dus nu weer ergens anders starten met een nieuw project. Er zijn altijd weer mensen die er geld in willen steken. Ben heel benieuwd of alle crowdfunders hun geld plus rendement al terug hebben. Maar dat zal best wel, toch?

 6. Cico

  Lijkt me duidelijk dat het helemaal niet zo goed loopt, maar dat het een PR-poging is om zijn eigen imago. Crowdfunding is ook geen zaligmakende financiering. Er is geregeld sprake van woekerrente dat ‘rendement’ heet. Dat zijn kosten die nauwelijks zijn op te hoesten, tenzij de mensen in de rij voor koffietent staan. Maar dat staan ze niet, teveel aanbod. Het is geen goed alternatief voor de ouderwetse banklening, die nauwelijks toegankelijk meer is. Dus dan moet je wel geld van boomers lenen.

  Wel erg jammer, het was een verrijking van dat stukje ASW tussen de goedkope tenten. Zeer fijn personeel ook.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).