Misset Horeca Koffie Top 100: lekkerste koffie bij Talud9 | De Utrechtse Internet Courant Misset Horeca Koffie Top 100: lekkerste koffie bij Talud9 | De Utrechtse Internet Courant

Misset Horeca Koffie Top 100: lekkerste koffie bij Talud9

Misset Horeca Koffie Top 100: lekkerste koffie bij Talud9
Misset Horeca heeft de jaarlijkse ranglijst van beste koffiezaken weer gepubliceerd en Utrecht heeft één zaak in de top 10: Talud9 aan de Donkere Gaard.

Misset Horeca heeft de jaarlijkse ranglijst van beste koffiezaken weer gepubliceerd en Utrecht heeft één zaak in de top 10: Talud9 aan de Donkere Gaard.

Talud9 werd in de twee voorgaande edities van de Koffie Top 100 van Misset Horeca nog tweede, maar is nu te vinden op plek 6. “Knap om al jaren in de top te staan”, is te lezen in het juryrapport. “Elk jaar presenteert Talud9 de jury een verrassende keuze. Dit jaar is dat een fijn kruidige cappuccino met Pride of Thailand.”

Naast Talud9 op plek 6, is ook Bar Beton op Utrecht Centraal goed gewaardeerd met een 12e plek. Verder staan Doppio Espresso Nobelstraat (17), Het Koffiehuis (21), Bar Beton De Bank (22) en Gutenberg (78) in de lijst.

Bekijk de volledige lijst hier.

Gekoppelde berichten

8 Reacties

Reageren
 1. Martijn

  De provincie Utrecht is sowieso goed vertegenwoordigd in de top 20. Vroeg in Bunnik met de beste koffie in een restaurant in heel Nederland en nummer 7 op de ranglijst. Als enige restaurant in de top 20! En Boot Koffie in Amersfoort met de beste koffie in een koffiebar op nummer 1.

 2. Otto

  Misschien wel aardig om te vermelden dat de koffietenten moeten betalen om überhaupt bezocht te worden door een jurylid van Misset Horeca. Een groot deel van de koffietenten en cafe’s doen helemaal niet mee.

 3. Cornelis

  Talud9 ben ik nog nooit geweest maar als Bar Beton op Utrecht Centraal zo hoog staat kan het nooit veel zijn met die lijst. Prima koffie hoor, maar echt niks bijzonders. Bovendien betaal je je daar scheel voor een koffie, 3,75 voor een espresso macchiato. In ongeveer iedere koffiebar (Blackbird, The Village, Koffieboontje etc.) in Utrecht krijg je een beter bakkie voor minder geld.

 4. Chantal

  @Cornelis: helemaal met u eens. De zaken dien u noemt hebben niet betaald en deden dus niet mee aan de “wedstrijd”. Allemaal flauwekul dus.

 5. Yoshua

  Voor mij zijn al die hippe koffietentjes niet echt interessant.
  Drink mijn koffie zwart.

 6. Karel

  De koffie top 100 is een open competitie. Je betaalt 200,- voor deelname, maar deze kosten zijn volledig aftrekbaar. En je krijgt letterlijk inzage in de juryrapportage van jouw zaak. Toch eens iets anders dan een gast die altijd zegt dat de koffie heerlijk is.

  Daarnaast maakt de jury zich bekend, de test is niet anoniem. De zaak kan altijd de beste barista naar voren schuiven of nog even de afstellingen doorlopen, voordat de koffie wordt beoordeeld.

  @Cornelis; Talud9 moet je echt eens doen en The Village is een oud winnaar.

 7. Cornelis

  @Yoshua: dan zou je toch juist goed uit de voeten moeten kunnen in die hippe koffietentjes? Daar is een zwarte koffie dikwijls het lekkerst! 🙂

  @Karel: Bedankt voor de tip, ga ik er binnenkort maar eens langs!

 8. Yoshua

  @Cornelis,
  Dat ga ik dan maar eens proberen, op jouw advies.
  Ik heb nog nooit een hip koffietentje bezocht.
  Koop in de ochtend wel vaak een bakkie bij een Vespa karretje, maar dat is niet echt hip te noemen.
  Ondanks dat het een oubollig karretje is, zijn het vriendelijke dames/heer met uitstekende zwarte koffie.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).