Nieuw Grieks restaurant Mezzeria Milo opent deuren in Drieharingstraat Utrecht Nieuw Grieks restaurant Mezzeria Milo opent deuren in Drieharingstraat Utrecht

Nieuw Grieks restaurant Mezzeria Milo opent deuren in Drieharingstraat Utrecht

Nieuw Grieks restaurant Mezzeria Milo opent deuren in Drieharingstraat Utrecht
In de Drieharingstraat in Utrecht opent vrijdag Mezzeria Milo. Het wordt een Grieks restaurant waar onder meer kleine gerechten gedeeld kunnen worden. Voorheen zat op deze locatie De Kleine Parade gevestigd.

In de Drieharingstraat in Utrecht opent vrijdag Mezzeria Milo. Het wordt een Grieks restaurant waar onder meer kleine gerechten gedeeld kunnen worden. Voorheen zat op deze locatie De Kleine Parade gevestigd.

Bekende gerechten zoals mixed grill, moussaka, gyros, bifteki en gevulde wijnbladeren worden geserveerd, maar ook verschillende saganaki’s, kaviaarsalade, meerdere soorten bruschetta, courgettekoekjes en spanakopita staan op de kaart. Ook zijn er een hoop mezedes te bestellen om samen te delen.

Het interieur laat zich kenmerken door prints met pauwenveren, lichtletters, pepers en een citroenboom die het plafond siert.

Tekst gaat verder onder afbeelding

Kevin, bedrijfsleider van Mezzeria Milo, benadrukt: “We willen een plek creëren waar mensen samenkomen, waar altijd een extra stoel kan worden bijgeschoven, en waar gasten genieten van zowel smakelijk eten als elkaars gezelschap.”

Mezzeria Milo is van dinsdag tot en met vrijdag geopend, vanaf 16.00 uur en op zaterdag vanaf 14.00 uur.

20 Reacties

Reageren
 1. Sj

  Begrijp ik nou goed dat dit Grieks restaurant niet gerund wordt door een Griek maar een “concept” is van een horecaclub?

 2. Steve

  Nikos (achteraan oo de Straatweg) blijft de beste.
  Het zegt genoeg dat een restaurant ( ver buiten de binnenstad) altijd gezellig druk is.
  Winkelcentrum De Punt op Zuilen.
  Op de 1e verdieping.

 3. Wim

  @ Sj
  Yes, net als die ‘Italiaanse’ restaurantjes in de stad

 4. Wil

  @steve: persoonlijk vind ik Oli Mazi beter, een paar deuren verderop.
  Hoe dan ook: de beste Griekse restaurants zitten in Zuilen!

 5. JdV

  @Sj: Met een paar magnetrons en wat kant en klare gerechtjes van de horecagroothandel kun je prima een “griekse shared dining experience” openen hoor. Paar uitzendkrachten in de keuken die de magnetrons bedienen en de bediening door studenten en klaar is het concept.

 6. Pien

  Europa in Wittevrouwen is een begrip, wordt gerund door Grieken en is in en buiten Wittevrouwen goed bekend. En niet onbelangrijk, het eten is heerlijk.

 7. Tim

  Wat mij betreft kan Mykanos aan de Drakenburgstraat maar moeilijk overtroffen worden, ben benieuwd of ze het zouden lukken.

 8. Rose

  Ik loop al jaren niet meer door de Drieharingstraat. Alleen maar horeca monocultuur en het straatje is versperd met terrassen.

 9. BramD

  Ook een aanrader: Restaurant Europa in Wittevrouwen.
  Lekker eten en een aangename sfeer.

 10. Yoshua

  Gezellig, back to the 90s.
  Grieks eten, lekker hoor.
  De beste Griek van Utrecht is de Griekse snackbar aan de Edisonstraat op Zuilen.

 11. Epicurius

  Geef mij maar een kok (van welke culinaire oorsprong dan ook) die een behoorlijke maaltijd in elkaar kan draaien. Met dingen die bij elkaar passen.

  Iedereen kan hapjes van de cateraar uit de koelkast halen en op een bordje doen. Shared dining is een armoedige formule geboren uit tekort aan kookpersoneel.

 12. Floris

  Weer een ‘deelrestaurant’. 9 euro voor drie stukjes brocolli. Top!

 13. Tom

  Tjonge jonge zeg….eerst eens even proeven voordat we iemand afschieten? Monocultuur in de 3 haringenstraat? Juist erg makkelijk, er is altijd wat te kiezen en dat schuifelen tussen de tafeltjes en terrassen heeft ook wel wat.

 14. W

  Hahaha @tom toch!
  De drieharingenstraat is een tourist trap! Ga eens naar een echt restaurant, ze zijn er, echt!

 15. Rose

  @Tom
  Het straatje kent alleen een soort horeca waar ik niet kom. Ooit zat daar nog Staffhorst maar nu heb ik geen enkele aanleiding meer in die omgeving nog iets te zoeken. De mix is verdwenen. Dat noem ik monocultuur. Om daar nu tussen de terrasjes door te schuifelen? Ik neem wel de Zakkendragerssteeg, dat gaat sneller.

 16. Jacqueline

  Wat een leuke uitstraling en sfeer! Enthousiaste mensen die er aan de slag gaan.
  Benieuwd! Ik ga er in ieder geval proeven.

 17. Bart van Dam

  De Drieharingenstraat is een fantastisch straatje geworden voor toeristen. Eten, drinken, lampjes. Lekker alles bij elkaar. Echte liefhebbers en kenners vermijden de Drieharingenstraat..

 18. Scherpschutter

  @Tim 14:29

  Het eten bij Mykonos is wel in orde (degelijk en heel simpel), maar hoe herstelt een bezoeker van de schok om ineens de 50-jarige vrouw van de eigenaar half ontbloot aan je tafel te zien buikdansen, waar ze daar vermoedelijk sinds de jaren ’80 het figuur…eh…niet helemaal meer voor had?

  Nog nooit zoiets meegemaakt.

 19. W

  Edison is een geweldige cafetaria, maar qua restaurants om Grieks te eten ga ik liever naar Dikkertje.

  Authentieke plekken. Dat kan ik van deze nieuwe tent vooralsnog niet zeggen, maar veel succes in die toeristenstraat.

 20. Paul

  Mijn griekse liefde: El Grecco!

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).