Nieuwe Taco & Tequila bar aan het Vredenburg: Lucy Lou - De Utrechtse Internet Courant Nieuwe Taco & Tequila bar aan het Vredenburg: Lucy Lou - De Utrechtse Internet Courant

Nieuwe Taco & Tequila bar aan het Vredenburg: Lucy Lou

Nieuwe Taco & Tequila bar aan het Vredenburg: Lucy Lou
Bas Phaff, Joris Visser en Niels van Nieuwenhuizen voor de pui van Lucy Lou.
Er komt een nieuwe taco en tequila bar aan het Vredenburg: Lucy Lou. Het restaurant gaat medio oktober open en serveert ‘Zuid-Amerikaans streetfood in een stoute setting’, aldus Bastiaan Phaff, één van de eigenaren.

Er komt een nieuwe taco en tequila bar aan het Vredenburg: Lucy Lou. Het restaurant gaat medio oktober open en serveert ‘Zuid-Amerikaans streetfood in een stoute setting’, aldus Bastiaan Phaff, één van de eigenaren.

De taco en tequilabar aan het Vredenburg 30 krijgt 120 zitplaatsen. Op het menu staan allerlei verschillende soorten Mexiaanse taco’s die gevuld worden met biologisch vlees, groenten en verse vis. Ook zullen er ruim vijftig soorten tequila en mescal verkrijgbaar zijn.

Laagdrempelig

“Lucy Lou wordt heel laagdrempelig”, zegt Phaff. “Voor 25 euro moet je hier kunnen genieten van een lekkere taco, een side dish en een paar biertjes. Maar je moet ook gewoon binnen kunnen komen voor een mooi shot tequilla. Had ik al gezegd dat we een beetje tegendraads willen zijn?”

Samen met Niels van Nieuwenhuizen en Joris Visser vormt Phaff het brein achter Lucy Lou. Het is voor het eerst dat hij een eigen restaurant begint na jarenlange ervaring in de horeca. “Nu is het tijd om een eigen zaak te openen. Ik droom al jaren van een streetfoodbar in Utrecht en nadat ik op reis was geweest in Zuid-Amerika, wist ik het zeker: Utrecht verdient een mooie Tacqueria.”

15 Reacties

Reageren
 1. Y

  Kijk dit is pas nieuws kan niet wachten!

 2. Pim

  Kijk er naar uit en klinkt veelbelovend.
  Schitterende plek trouwens.

 3. Daan

  Succes namens de broertjes Aben Bas!

 4. Sloopkogel

  Lijkt me helemaal top dit! Succes mannen!

 5. Sjef

  Als het eten en drinken net zo lekker is als Bas Phaff kan ik niet wachten!!

 6. Luuk Upuuk

  Ziet er goed uit!

 7. JdV

  Hoi hoi een mexicaans restaurant er bij. Daar had Utrecht echt behoefte aan. Dat hadden we nog niet…..
  O ja, toch wel. Een stuk of 3 mexicanen, en wat extra bezorg mexicanen. Maar geeft niks, kan er best nog wel een bij. Tip: ga ook hamburgers verkopen, die vindt je ook verder nergens in Utrecht.

 8. Maarten

  Nice Bas, succes!

 9. VincentZ

  Hartstikke lekker maar, 120 zitplaatsen voor streetfood? op zijn minst een contradictie.

 10. Martin

  Mexico ligt toch echt in Noord-Amerika

 11. WvR

  @JdV: Enigszins hoopgevend is dat het lulverhaal minimaal is, en tenminste on-topic (Zuid Amerika). Daarnaast constateer ik een opbeurende afwezigheid van de zinsnede “Hollandse smaak”. Ik heb ook geen indicatie gezien dat de letter “s” vervangen gaat worden door een “z” (want koel & eigentijds).

  Ik geef het meer kans dan dat andere ding dat recent geopend werd door de Maastrichtenaar wiens ogen wat betreft Zuid-Amerikaans/Mexicaans voedsel geopend werden door een trip naar Australië. En terug kwam, besloot 1 en ander aan te passen aan De Hollandsche Smaak, zodat Teus, Bertus, en Nol er ook van kunnen genieten, en daar ook nog de cool-factor “s” = “z” overheen gooide.

 12. Hilarisch

  Er is toch vraag naar JdV?

  Je weet wel, het economisch principe waar jij als rechtse stemmers het zo mee eens hoort te zijn.

 13. joan

  een mooie opvolger van het verwoeste popocatepetl is zeer welkom!

 14. Cico

  Als ik aan streetfood denk, denk ik aan: staand op op straat eten, goedkoop en snel. Niet een heel menu aan een tafeltje, dat is niet tegendraads maar weer een restaurant met een ‘stukje beleving’ waar je de volle mep voor betaald.
  Echte streetfood hebben we hier niet, want dat is allemaal kapot gereguleerd. Een tacotruck kan je bezichtigen als een soort exotisch circusdier op een foodtruckfestival. Een tacotruck op straat is onmogelijk, want: regels, vergunningen, bestemmingen, klachten, blabla.
  Dus nu kan je wel hotdogs, hamburgers en taco’s kopen, maar kosten ze gemiddeld 10 euro omdat er een compleet restaurant met personeel omheen zit. Dat zorgt voor een hoge prijs per gerecht en een veilig culinair concept. Dat neem ik de ondernemers niet kwalijk, ze spelen mee met de spelregels. Maar het wordt nooit echt vernieuwend als alles dichtgetimmerd is.

 15. JdV

  Knap hoor, en zeker Hilarisch. Een bedrijf is nog niet open maar je weet nu al dat er vraag naar is? Goed gekozen die naam, Hilarisch….
  Typisch linkse economische onkunde helaas.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).