Ook horecazaken in Post Neude openen op 13 maart Ook horecazaken in Post Neude openen op 13 maart

Ook horecazaken in Post Neude openen op 13 maart

Ook horecazaken in Post Neude openen op 13 maart
De horecazaken NODA en Meneer Potter openen net als de bibliotheek op 13 maart de deuren in het voormalige postkantoor. De twee zaken zijn van dezelfde eigenaar, Vineyard Company, maar hebben allebei een eigen concept.

De horecazaken NODA en Meneer Potter openen net als de bibliotheek op 13 maart de deuren in het voormalige postkantoor. De twee zaken zijn van dezelfde eigenaar, Vineyard Company, maar hebben allebei een eigen concept.

De verbouwing van het voormalige postkantoor aan de Neude is in de afrondende fase. De centrale bibliotheek komt hier, Albert Heijn werkt aan een grote foodmarkt, er is ruimte voor een fietsenstalling en er komen verschillende winkels.

Tekst gaat verder onder afbeelding

Zoals al langer bekend is gaat het café van de nieuwe centrale bibliotheek Meneer Potter heten. Vernoemd naar de Potterstraat en met een knipoog naar de bekende boekenreeks. Hier kunnen bezoekers terecht voor koffie en lekkernijen.

De andere horecazaak krijgt de naam Noda. Hier kunnen gasten kleine gerechtjes bestellen om te delen; een stomende kom Thaise tom kha kai, New York cheesecake, een okonomiyaki uit Japan en pikante Utrechtse Oude Grachtkaas. Gerechten kunnen ook gekocht worden om mee te nemen.

Beide zaken gaan op 13 maart open.

Gekoppelde berichten

5 Reacties

Reageren
 1. Monique

  Er is veel te veel horeca in Utrecht. Zat afgelopen zaterdag in een bekende wijnbar. Daar was het vrijwel leeg. Die gaat dus op de fles einde vh jaar. Ik pleit voor een echte stop in Utrecht vd horeca. We hebben geen meer commercie nodig maar cultuur in Utrecht. Dat is helaas schraalhans nu want in handen van City marketing cs.

 2. Henk

  @ Monique, geen naam van de wijnbar, (eventueel vestiging) of tijdstip.

  Geen duidelijk verhaal over wat nu precies cultuur is.

  Beetje loze kreten dit berichtje niet? Content in de categorie schraalhans zeg maar.

 3. wollie

  @monique, misschien draait die wijnbar op doordeweekse avonden juist heel goed. als we het over dezelfde hebben hoef je je geen zorgen te maken.

 4. Bertje 030

  @Monique heeft gelijk, zie onderstaand artikel.
  https://www.bnr.nl/nieuws/bouw-woningmarkt/10384199/leegstand-winkelgebieden-neemt-toe

 5. Kadoendra

  @Monique

  “We hebben geen meer commercie nodig maar cultuur in Utrecht”.

  De politiek en de overheid vinden commercie prima en de cultuur hangt er zeer vaak maar een beetje verloren bij.
  De politiek en de overheid snappen niet dat er juist een goede samenhang moet zijn van commercie en cultuur.
  Dit is ook de reden dat veel commercie, op kantoren na, in b.v de Bijlmer nooit echt groot zal gaan worden.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).