Restaurant De Beren opent 21 juni aan het Ledig Erf | De Utrechtse Internet Courant Restaurant De Beren opent 21 juni aan het Ledig Erf | De Utrechtse Internet Courant

Restaurant De Beren opent 21 juni aan het Ledig Erf

Restaurant De Beren opent 21 juni aan het Ledig Erf
De nieuwste locatie van restaurantketen De Beren opent 21 juni aan het Ledig Erf in Utrecht. Het restaurant is de 36e vestiging van de formule in Nederland en komt in Utrecht in de plaats van het Griekse restaurant Stelios.

De nieuwste locatie van restaurantketen De Beren opent 21 juni aan het Ledig Erf in Utrecht. Het restaurant is de 36e vestiging van de formule in Nederland en komt in Utrecht in de plaats van het Griekse restaurant Stelios.

Het eerste Beren-eetcafé werd in 1984 geopend in Rotterdam. Nu zo’n 34 jaar later telt de keten vestigingen door het hele land, ook bezorgt het restaurant eten bij mensen thuis.

Restaurant De Beren staat bekend om vlees- en visgerechten die bereid worden op de grill voor een vriendelijke prijs. Bekend zijn de spareribs, saté, entrecote en tournedos. Om de opening van het nieuwste restaurant te vieren kunnen gasten de hele maand juli voor €8,50 een burgermenu bestellen.

De Beren neemt de plek in van Stelios. Stelios Greek Kitchen aan het Ledig Erf (net buiten de singels) was open sinds 2016. De eigenaren van het Griekse restaurant gaan wel door met de bezorgdienst en catering.

15 Reacties

Reageren
 1. JdV

  Bereleuk. Kom maar op met die burgers!

 2. Chantal

  De langverwachte kwaliteitsimpuls op het Ledig Erf. Langzaam maar zeker wordt het wel wat daar!

 3. Johan

  Zoho Chantal. Meer van hetzelfde, een kwaliteitsimpuls?
  Jij bent wel heel snel tevreden zeg.

 4. Steve

  Prima eetgelegenheid, waar je voor een normale prijs lekker kunt eten.
  Van harte welkom in Utrecht!

 5. JdV

  @johan. In tegenstelling tot het voormalige Stelios? Een 13 in een dozijn Griek? Wat dat betreft kan het alleen maar beter worden, niet slechter.

 6. Gerard Brugmans

  Kijk, en zo blijft het restaurantniveau in Utrecht dus hangen op opgeleukte snackbars met extra bezorgbrommertjes. Ik wens die Beren veel succes daar aan de verkeerde kant van het kruispunt!

 7. X

  Ziet er leuk uit, maar die naam… Wat een draak!

 8. Chantal

  @johan: ironie, altijd lastig…

 9. Sjaak

  @JdV: stelios een 13 in een dozijn griek?!?! Blijkbaar ben je er nooit geweest

 10. Herman

  je moet de huid niet verkopen voor de beer geschoten is maar die Michelen ster is nu echt binnen handbereik!

 11. Per

  Nog meer ketenrestaurants. Jammer

 12. Dick koppers

  Bij verschillende De Beren gegeten. Is gewoon super. En voor een goede prijs. En heel mooie locatie. Op deze locatie misten we gewoon zoiets.
  Welkom in Utreg.

 13. Dick koppers

  Welkom in Utreg De Beren. Super restaurant zowel voor de kinderen als voor ouderen. Gegeten in Rotterdam en Almere . Personeel zeer goed vriendelijk . Kindvriendelijk en voor een goede prijs. We komen snel langs.

 14. JdV

  @sjaak. Echt wel. Standaard griekse hap die je beter en voor stukken minder geld bij Dikkertje op de Amstrrdamsestraatweg kan eten.

 15. John

  Jammer van de mogelijkheden op die toch wel goede locatie. Had iets met toegevoegde waarde voor de horeca in utrecht kunnen komen.
  Niet tegen de Beren, maar daar komen de klanten ook wel naar toe als ze midden op een industrieterrein zitten.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).